Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 116 (8645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Susținere

Gheorghe Flutur se declară convins că Mihăiță Drob, candidatul PNL la funcția de primar la Păltinoasa, „va fi o mare surpriză a acestor alegeri locale”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatura pentru funcția de primar al comunei Păltinoasa, a liberalului Mihai Drob, a avut loc, sâmbătă, „într-o atmosferă incendiară”, „în prezența a peste 300 de oameni”, după cum a transmis departamentul de comunicare al Organizației Județene Suceava a PNL. Din partea conducerii PNL au participat președintele Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, și senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu.

Candidatul Mihai Drob a fost prezentat ca „un om de afaceri prosper”, cu  „un program ambițios de dezvoltare a comunei: extinderea și punerea în funcțiune a rețelei de apă-canal, atât în satul Păltinoasa, cât și în Capu Codrului, introducerea rețelei de gaze naturale, construirea sediului nou de primărie, centru medical modern, parc de panouri fotovoltaice pentru iluminatul public gratuit etc. Președintele Flutur a vorbit despre proiectul ,,Păltinoasa la autostradă", despre parteneriatul pe care vrea să-l încheie cu Mihai Drob și cu Primăria Păltinoasa, despre crearea unei zone turistice la Păltinoasa, despre extinderea stației de captare a apei potabile din râul Moldova. Gheorghe Flutur a subliniat că în urma demersurilor făcute, comuna Păltinoasa a primit fonduri prin programul „Anghel Saligny” pentru asfaltarea de străzi și cele mai importante au fost demersurile pentru construirea unui sediu nou de primărie, unde Gheorghe Flutur, personal, s-a implicat, argumentând că în momentul de față primăria funcționează într-o sală de sport și, încă din toamna anului trecut, „a primit undă verde pentru construcția noului sediul”.

„Așa cum am văzut de hotărâtă lumea în această seară rar s-a văzut în alte localități și am plecat foarte optimist că Mihăiță Drob va fi o mare surpriză a acestor alegeri locale în județul Suceava”, a afirmat Gheorghe Flutur, exprimându-și convingerea că la Păltinoasa PNL va câștiga alegerile.

Comandat de O.J. P.N.L.  Suceava

Executat SC Interpress SRL

CMF: 21240015

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur se declară convins că Mihăiță Drob, candidatul PNL la funcția de primar la Păltinoasa, „va fi o mare surpriză a acestor alegeri locale”.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur se declară convins că Mihăiță Drob, candidatul PNL la funcția de primar la Păltinoasa, „va fi o mare surpriză a acestor alegeri locale”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei