Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 116 (8645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CAR Învățământ Fălticeni - Sucursala Gura Humorului nu este CAR Gura Humorului (a Pensionarilor)

Suntem o casă de ajutor reciproc cu tradiție, înființată în anul 1926, continuatorii Băncii Corpului Didactic Primar Baia. La aproape 100 de ani de activitate avem 80 de salariați în 26 de sucursale din tot județul Suceava, cu sediul central la Fălticeni, pe strada Republicii, nr. 5 și peste 37.000 de membri cu împrumuturi și/sau fonduri sociale.

 

Din cauza unor informații recente apărute în presă despre recuperarea banilor depuși la o casă de ajutor reciproc, membrii noștri din Gura Humorului și zonele adiacente pot confunda instituțiile. Este important să clarificăm că CAR Gura Humorului nu este același lucru cu CAR Învățământ Fălticeni - Sucursala Gura Humorului. Suntem două entități financiare nebancare distincte, având personal și conducere diferite.

Pentru a nu exista confuzii sau îngrijorări în rândul membrilor CAR Învățământ Fălticeni vă invităm să citiți rândurile care urmează.

 

Intrăm direct în subiectul de mai sus, de aceea dorim să menționăm că avem rezerve în valoare de 47.504.453 lei și provizioane în valoare 3.090.000 lei, sume alocate pentru recuperarea împrumuturilor de la debitorii insolvabili. Este important să menționăm că nu am ajuns niciodată în această situație deoarece împrumuturile noastre sunt garantate cu giranți, deci sunt foarte bine asigurate. De asemenea, la nivelul tuturor sucursalelor avem fonduri sociale în valoare de 210 milioane lei, depuse atât de salariați, cât și de pensionari.

Cifrele mai sus menționate se referă la toate cele 26 de sucursale CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava.

 

Vă asigurăm că nu a existat și nu va exista vreodată situația în care vreun membru CAR (salariat sau pensionar) să nu își poată retrage banii ceruți. Cert este că fondurile sociale ale membrilor CAR sunt și vor fi în siguranță, iar oricine dorește să-și retragă fondul social o poate face oricând.

 

„CAR Învățământ Fălticeni nu este CAR Gura Humorului, o altă casă de ajutor reciproc menționată în presă. Ambele sunt case de ajutor reciproc, însă sunt instituții diferite, cu conducere diferită, cu personal diferit și cu puncte de lucru diferite, care nu au absolut niciun fel de legătură. Adresa sucursalei noastre din Gura Humorului este: strada Avram Iancu, nr. 4 (vizavi de Poliția Gura Humorului).”

 

Constantin Bulboacă, președinte CAR Învățământ Fălticeni

 

 

Așadar, niciun membru CAR nu are vreun motiv de îngrijorare referitor la fondurile sociale depuse la CAR Învățământ Fălticeni și vă mulțumim tuturor pentru încrederea pe care o aveți în noi de atâția ani și pentru recomandările pe care le faceți cunoscuților despre noi. Suntem o entitate de încredere, cu tradiție, mereu îndreptată spre nevoile comunității locale și nu spunem noi asta, dovadă sunt datele noastre financiare, acțiunile noastre și ceea ce spun membrii noștri din orice sucursală din județul Suceava.

 

CAR Învățământ Fălticeni - Sucursala Gura Humorului

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CAR Învățământ Fălticeni - Sucursala Gura Humorului nu este CAR Gura Humorului (a Pensionarilor).
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CAR Învățământ Fălticeni - Sucursala Gura Humorului nu este CAR Gura Humorului (a Pensionarilor)0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei