Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 115 (8644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu acuză că mai mulți transportatori au fost constrânși „cu tactici mafiote” să colaboreze cu PSD Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu susține că PSD continuă să folosească tactici de intimidare care depășesc orice limită acceptabilă, „încadrându-se într-un veritabil stil mafiot”. Bogdan Gheorghiu a precizat că aceste metode de manipulare prin influență utilizează instituțiile de stat, în fruntea cărora sunt numiți oameni loiali partidului. „Un exemplu recent al acestor practici s-a petrecut la Rădăuți, unde mai mulți transportatori locali au fost constrânși să <colaboreze> cu PSD pe Rădăuți în schimbul promisiunii de "protecție" pe drumurile publice. Această <protecție> a fost oferită de un inspector al ISCTR din Suceava, confirmând implicarea instituțiilor de stat în aceste acțiuni ilegale”, a precizat Gheorghiu. El a făcut un apel public către liderii PSD. „Cunoaștem aceste practici și nu vom permite ca oamenii de bună credință să fie intimidați și subjugați de sistemul corupt pe care l-ați instaurat în instituțiile statului”, a mai precizat deputatul liberal sucevean. În același timp, el a făcut un apel public și către funcționarii din instituțiile statului să nu comită fapte de abuz în serviciu, „în interesul candidatului sau al partidului care i-a susținut sau numit”. „Domnilor funcționari care în această perioadă fac campanie electorală, amintiți-vă că această conduită are încadrare în Codul Penal. Cu toții vrem să trăim într-o societate dezvoltată, sigură, cu respect față de cetățean, iar aceste practici distrug exact fundamentul democrației”, a afirmat Gheorghe Flutur.

El a subliniat faptul că PNL este partidul care a susținut și va susține mereu dezvoltarea economică durabilă, prin încurajarea mediului de afaceri, în special IMM-urile. „Aceste intimidări folosite de PSD, cu mâna funcționarilor pe care i-au “plantat” în instituțiile publice, sunt cele care destabilizează încrederea oamenilor în cei puși în slujba cetățeanului. Afirmăm cu tărie că dreptatea și adevărul sunt mai presus decât toate mecanismele voastre otrăvitoare. Nu vom tolera astfel de abuzuri și vom continua să luptăm pentru un stat de drept în care cetățenii să nu fie victimizați de interesele politice”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu acuză că mai mulți transportatori au fost constrânși „cu tactici mafiote” să colaboreze cu PSD Rădăuți.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Gheorghiu acuză că mai mulți transportatori au fost constrânși „cu tactici mafiote” să colaboreze cu PSD Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei