Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 115 (8644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Interviuri pentru joburi

378 de persoane selectate în vederea angajării în urma Bursei locurilor de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 1.000 de persoane au participat la Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment desfășurat vineri, de la ora 10.00, în municipiile Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și în orașul Gura Humorului. Așa au transmis organizatorii de la AJOFM Suceava, în baza centralizărilor făcute la câteva ore de la bursă.

Cel mai important indicator este cel al persoanelor selectate în vederea încadrării.  Adică suceveni care au avut o primă discuție cu un angajator care are disponibil un loc de muncă pe profilul lor și care urmează să participe ulterior la un interviu de angajare.

378 de persoane au fost selectate, 183 în urma bursei din municipiul Suceava și 104 după târgul de joburi de la Fălticeni. 46 de persoane au fost selectate de angajatorii prezenți la bursa de la Câmpulung Moldovenesc, 25 la Rădăuți și 20 la Gura Humorului.

Organizatorii de la AJOFM Suceava au mai transmis că la bursă a fost o ofertă totală de 532 de locuri de muncă, din care mai mult de jumătate au fost oferite la bursa din municipiul Suceava, care a avut loc la parterul Iulius Mall Suceava.

Oferta a cuprins multe posturi pentru suceveni care cunosc o meserie, dar au fost oferte destul de variate și pentru posturi care necesită studii superioare.

Locurile vacante rămase neocupate la bursă vor fi publicate pe pagina oficială de Facebook a AJOFM Suceava, precum și la avizierul instituției de pe strada Tudor Vladimirescu f.n.

După ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, vor exista datele finale referitoare la numărul angajărilor care s-au făcut efectiv în urma acestei burse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 378 de persoane selectate în vederea angajării în urma Bursei locurilor de muncă.
 Vizualizări articol: 905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
378 de persoane selectate în vederea angajării în urma Bursei locurilor de muncă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei