Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 114 (8643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Președintele CJ Suceava, alături de câteva sute de oameni la Stulpicani: „Oamenii sunt foarte bucuroși că au o piață modernă în această comună și nu trebuie să meargă zeci de kilometri în alte localități”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, alături de primarul din Stulpicani, Vasile Zamcu, la inaugurarea pieței agroalimentare din această comună. La primele ore ale zilei de joi, Gheorghe Flutur a fost pe drumul Codrii Seculari - Câmpulung Moldovenesc, pentru a verifica stadiul lucrărilor pentru a deschide această legătură cu municipiul Câmpulung Moldovenesc, după care a participat la inaugurarea noii piețe din comuna Stulpicani, alături de câteva sute de persoane din zona de munte a județului care au venit special pentru deschiderea acesteia.

Flutur a arătat că noua piață are amenajată o platformă betonată îngrădită, cu tarabe pentru vânzare, dar și o hală închisă, încălzită, cu apă curentă, în care erau expuse produse alimentare lactate, produse din carne, fructe, produse de patiserie. „Este o piață modernă, cu tot ce trebuie, grupuri sanitare, spații de ambalare și preambalare, cu mese și spații amenajate pentru fiecare categorie de produs în parte. Oamenii sunt foarte bucuroși că nu trebuie să mai meargă zeci de kilometri, la Gura Humorului sau Câmpulung Moldovenesc, ci au lângă ei o piață civilizată, modernă”, a precizat șeful administrației județene.

Gheorghe Flutur a subliniat faptul că în momentul de față comuna Stulpicani este un șantier. „În afară de drumul spre pasul Prihodiște, care se asfaltează în momentul de față, a început asfaltarea drumului Stulpicani - Negrileasa - Vadu Negrilesei, un drum foarte așteptat de localnici, dar sunt și multe alte proiecte realizate, precum școli modernizate, cămine culturale, parc fotovoltaic pentru producerea curentului electric pentru iluminatul public”, a spus Flutur. În discursul susținut în fața celor câteva sute de persoane din piața din Stulpicani, președintele CJ Suceava i-a asigurat că le va acorda tot sprijinul, el menționând și faptul că sub conducerea primarului Vasile Zamcu, această comună trebuie să devină o zonă turistică de frunte a județului Suceava, cu monument UNESCO, Codrii Seculari, cu trasee turistice frumoase, cu drumuri modernizate spre muntele Rarău. Gheorghe Flutur a subliniat ca Stulpicani devine foarte curând o perlă turistică a Bucovinei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele CJ Suceava, alături de câteva sute de oameni la Stulpicani: „Oamenii sunt foarte bucuroși că au o piață modernă în această comună și nu trebuie să meargă zeci de kilometri în alte localități”.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele CJ Suceava, alături de câteva sute de oameni la Stulpicani: „Oamenii sunt foarte bucuroși că au o piață modernă în această comună și nu trebuie să meargă zeci de kilometri în alte localități”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei