Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 110 (8639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărire periculoasă

Un motociclist care a fugit de poliție, reținut în arest pentru două infracțiuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care se deplasa cu o motocicletă neînmatriculată nu a oprit la semnalul unui echipaj de poliție de la Câmpulung Moldovenesc, încercând să-și piardă urma. Deși, de obicei, motocicliștii sunt foarte greu de prins în timpul unei urmăririi cu mașina Poliției, în acest caz fugarul a fost blocat în trafic după o urmărire de aproximativ 3 kilometri.

Pe 10 mai, în jurul orei 17:15, un echipaj de la Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, care efectua activități de control trafic în municipiu, pe artera principală, DN 17, a efectuat semnal de oprire unei motociclete care circula pe sensul de la Câmpulung spre Vama.

Motociclistul nu a oprit la semnal și ulterior a demarat puternic, cu intenția vădită de a nu se supune controlului.

Polițiștii au plecat în urmărire, în condiții de trafic destul de aglomerat.    

”S-a urmărit în permanență să nu se pună în pericol viața motociclistului, având în vedere riscurile asociate unui eventual derapaj. La ieșirea din Câmpulung Moldovenesc, într-o porțiune în care drumul se îngustează s-a reușit blocarea și oprirea în condiții de siguranță a conducătorului motocicletei și imobilizarea acestuia”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu.  

Polițiștii din echipaj au constatat în scurt timp că fugarul este un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Vama, care nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Aplicația mobilă a Poliției a indicat și că  motocicleta nu este înregistrată sau înmatriculată.

Tânărul a fost supus și testării cu aparatele etilotest și drugtest, ambele rezultate fiind negative.

Având în vedere că s-a constatat comiterea a două infracțiuni rutiere (cumul) respectiv ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  şi ”punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, pe numele tânărului de 19 ani a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul poliției județene.

Pe lângă 24 de ore de arest, motociclistul a fost și amendat cu 1.320 de lei, pentru regulile de circulație încălcate de către acesta în timpul urmăririi.

”Polițiștii atrag încă o dată atenția asupra responsabilității atât în ceea ce privește componenta juridică de respectare a legislației rutiere în vigoare, cât și cu privire la responsabilitatea socială prin protejarea unor valori primordiale precum sănătatea și viața. Respectați legea! Nu vă puneți în pericol sănătatea, viața și libertatea!” a transmis comisarul-șef Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un motociclist care a fugit de poliție, reținut în arest pentru două infracțiuni.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un motociclist care a fugit de poliție, reținut în arest pentru două infracțiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei