O nouă acțiune de reîmpădurire a avut loc la inițiativa companiei Maspex Romania, prin brandul de apă minerală naturală Bucovina, în cadrul programului de responsabilitate socială ”Protejăm Ținutul Echilibrului”. Acțiunea, cea de-a 5-a, a avut loc într-o zonă montană greu accesibilă din Vatra Dornei, unde au fost plantați 4.000 de puieți de molid și larice pe o suprafață de aproximativ un hectar. La plantare au participat nume mari ale sportului românesc, alături de voluntari din rândul angajaților companiei Maspex și de reprezentanți ai asociațiilor de voluntari din Vatra Dornei.
În calitate de Ambasadoare ale brandului Bucovina, Ancuța Bodnar și Simona Radiș, campioane olimpice la canotaj, alături de canotorul olimpic Marius Cozmiuc, au participat la cea de-a 5-a acțiune de reîmpădurire organizată de brandul de apă minerală naturală Bucovina, partener al Federației Române de Canotaj. Suntem recunoscători că au reușit să ni se alăture și le urăm succes la Jocurile Olimpice de la Paris.
Ancuța Bodnar – ”Mi-a făcut plăcere să dau înapoi naturii un pic din frumusețea pe care ne-o oferă ea zi de zi. Și mai ales naturii de la mine de acasă, minunatul ținut al Bucovinei. Mulțumesc brandului de apă Bucovina că mi-a oferit această oportunitate”.
Simona Radiș – ”Implicarea noastră în această acțiune o consider un alt fel de antrenament, dar la fel de eficient, pentru Jocurile Olimpice la care vom participa la vară”.
Marius Cozmiuc–”Sunt pentru a doua oară la o acțiune de reîmpădurire organizată de apa Bucovina și am răspuns cu aceeași plăcere. Consider că performanța nu înseamnă numai rezultate remarcabile în sport, ci și tot ceea ce facem bun pentru societate în general”.
Alături de cei 3 canotori olimpici au fost prezenți foștii internaționali Lucian Sănmărtean și Marius Niculae. La fel ca la acțiunile anterioare de reîmpădurire organizate de apa Bucovina, cei doi s-au implicat și de data aceasta cu aceeași determinare și bucurie că pot ajuta astfel natura și comunitatea.
Marius Niculae- ”Ne bucurăm că am avut șansa de a participa, pentru a doua oară, la acțiunea de reîmpădurire organizată de Bucovina, care este și Apa oficială a Naționalei de fotbal a României. Este de apreciat o astfel de acțiune socială, de impact pentru țara noastră, și cred că fiecare dintre noi trebuie să contribuie, prin mici acțiuni de zi cu zi, la un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri”.
Prezentă încă de la prima acțiune de reîmpădurire a fost Carmen Brumă, Ambasadoarea apei Bucovina. Nelipsiți de la nicio acțiune de reîmpădurire,voluntarii din rândul angajaților companiei Maspex Romania, Salvamont Vatra Dornei, Asociația Vatra Dornei Tineret și Organizația Tinerilor Dorneni s-au implicat cu mult suflet și anul acesta. Accesul către zona de reîmpădurire a fost posibil cu ajutorul Telescaun Vatra Dornei. Acțiunea s-a bucurat de sprijinul Ocolul Silvic Dorna Candrenilor.
“Cea de-a cincea acțiune de reîmpădurire ne aduce aceeași mulțumire că putem contribui constant la binele comunității din zona în care se află fabrica și izvoarele noastre. Alături de voluntari din rândul angajaților noștri și ai asociațiilor locale de voluntari, anul acesta am cooptat și mai multe ajutoare din domeniul sportului, nume mari care au scris istorie și vor continua să o facă. Le mulțumim că au răspuns invitației noastre, contribuind la realizarea unuia dintre obiectivele brandului de apă Bucovina, acela de a fi un model de implicare în viața comunității, în susținerea performanței sportive, în promovarea valorilor și principiilor echilibrate”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.
Maspex Romania, prin brandul de apăBucovina, a demarat în urmă cu 5 ani campania de comunicare “Apa din Ținutul Echilibrului”, care duce mai departe povestea brandului prin definirea zonei sale de proveniență ca teritoriu absolut al armoniei dintre om și natură.
Apa Bucovinacrede cu adevărat în păstrarea echilibrului între cele două lumi: cea a omului și cea a naturii. Unul dintre mesagerii de bază ai naturii către noi, oamenii, este chiar apa. Îndrăgim această filosofie care a venit la fel de natural ca apa pe care o îmbuteliem din surse subterane, localizate într-o zonă protejată, de tip rezervație naturală,izolată de orice activități umane.
Toate acțiunile pe care le întreprindem reprezintă modul nostru de a manifesta respectul față de natură, precum și față de consumatorul care apreciază calitățile apei noastre, echilibrul și puritatea ei absolută.
Despre Apa Bucovina
De-a lungul timpului, apa minerală naturală plată Bucovina și-a câștigat aprecierea consumatorilor datorită calităților sale deosebite. Apa minerală naturală plată Bucovina provine din surse subterane localizate în zone sălbatice, protejate, de tip rezervație naturală, izolate de orice activități ale omului și păstrează intacte puritatea apei și proprietățile sale, fiind optimă pentru consumul zilnic. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.
Brandul de apă minerală naturală Bucovina promovează responsabilitatea față de natură și susține practicarea sportului ca mod de viață sănătos și orientat către performanță, fiind Apa Oficială a Echipei Naționale de Fotbal și susținând patru federații sportive: Federația Română de Fotbal, Federația Română de Scrimă, Federația Română de Canotaj și Federația Română de Gimnastică. https://apabucovina.ro/