Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 103 (8632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Nenorocire

Băut zdravăn, un tânăr de 21 de ani a lovit mortal un alt tânăr și apoi s-a baricadat în propria casă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr băut zdravăn a fost autorul unui accident mortal la primele ore ale dimineții de miercuri, 1 mai. Nenorocirea s-a produs pe drumul județean 209, între Moara și Frumoasa.

Camerele de supraveghere ale unui imobil din zonă au surprins imagini cu terifiantul accident, în urma căruia un tânăr de 25 de ani, din Suceava, a fost aruncat ca o păpușă și a rămas inert pe asfalt. Se întâmpla puțin după ora 5.00, iar afară deja se luminase.

La volanul autoturismului marca VW Touran se afla un localnic din Moara, care nu a oprit nici măcar să vadă ce se întâmplă cu persoana lovită, iar mai apoi a mers acasă, a băgat mașina în garaj și s-a încuiat în casă.

Polițiștii nu au avut nevoie de prea mult timp pentru a-l identifica, numai că a apărut o altă problemă. Deși la poartă și în jurul casei erau mai multe echipaje de poliție, care i-au relatat șoferului de ce îl caută, acesta pur și simplu i-a sfidat. A ieșit pe balconul casei și le-a spus tranșant oamenilor legii că nu iese din casă.

În lipsa unui mandat de percheziție, polițiștii nu au putut face altceva decât să stea în zona imobilului pentru a-l prinde pe tânăr, în cazul în care ar fi încercat să plece de acasă.

La un moment dat, a apărut avocatul Mihai Ștefănoaia, care a precizat că l-a sunat tatăl băiatului pentru a-i cere să-l reprezinte.

A intrat în casă, iar după câteva minute a ieșit împreună cu autorul accidentului.

Sebastian Duceac nu a răspuns la nici o întrebare adresată de jurnaliști, iar după ce a fost percheziționat de polițiști i s-au pus cătușele. A fost urcat în mașină și dus la sediul Poliției Rutiere Suceava pentru audieri.

Acolo a fost testat atât cu aparatul drugtest, cât și cu aparatul etilotest. S-a constatat că nu consumase substanțe interzise, dar consumase băuturi alcoolice. Mai exact, avea o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spital, unde i s-au prelevat probe de sânge și urină.

Trebuie precizat că testarea cu aparatul etilotest s-a realizat la mai bine de 7 ore din momentul producerii accidentului, astfel încât este posibil ca alcoolemia să fi fost mult mai mare.

De altfel, avocatul Mihai Ștefănoaia a precizat că din scurta discuție pe care a avut-o cu clientul său acesta a precizat că ar fi consumat băuturi alcoolice în timp ce viziona meciul de Liga Campionilor dintre Bayern Munchen și Real Madrid.

”I-am explicat că trebuie să colaboreze cu autoritățile și că nu este cazul să se sustragă. Deși era vizibil speriat, a acceptat să se predea, iar acum ancheta își va urma cursul firesc. Mi-a spus că nu și-a dat seama că a lovit o persoană și a aflat acest lucru de la un prieten, care l-a sunat”, a mai menționat Mihai Ștefănoaia.

După ce Sebastian Duceac s-a predat, o parte din polițiști au rămas la fața locului pentru a aștepta mandatul de percheziție din partea unui judecător, în baza căruia să analizeze mașina implicată în accidentul mortal și să ridice probele necesare pentru ancheta care va avea loc.

Tânărul de 21 de ani este cercetat acum pentru comiterea mai multor infracțiuni, respectiv ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele lui Sebastian Duceac a fost emisă ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, iar cel mai probabil va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

p>  

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut zdravăn, un tânăr de 21 de ani a lovit mortal un alt tânăr și apoi s-a baricadat în propria casă.
 Vizualizări articol: 2029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut zdravăn, un tânăr de 21 de ani a lovit mortal un alt tânăr și apoi s-a baricadat în propria casă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei