Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 76 (8605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Uși de garaj de unde alegeți? Alexiana Group are oferte

A început sezonul lucrărilor și construcțiilor! Uși de garaj de unde alegeți? Unul din furnizorii din zona, Alexiana Group cu sediul central în Rădăuți, are oferte personalizate pentru publicul larg. Să vedem despre ce este vorba!

 

Mai mult decât o ușă de garaj, calea de a obține eficiența energetică

Puțini știu că ușa de garaj poate avea rol multiplu. În acest sens, atunci când aleg ușa de garaj ar putea compromite modul prin care pot fi și practici. Cel puțin când vorbim despre ușile de garaj de la Alexiana Group, acestea sunt umplute cu spumă de mare densitate. Este și motivul pentru care vor izola termic și fonic. Cu alte cuvinte, nu vor mai fi necesare și alte măsuri luate și alți bani cheltuiți pentru a izola termic zona. E doar garajul, nu casa. Evident, pretențiile nu sunt similare cu cele aferente spațiilor de locuit, însă, nici nu merită să faceți rabat de calitate.

Așadar, un punct forte al acestor tipuri de uși și în mod special de la acest furnizor, se referă la efectul lor de izolare termică și fonică. Pe termen lung, acest aspect înseamnă și eficiență în costurile de întreținere.

 

Oferte personalizate pentru fiecare client

Este măgulitor și practic să știți că furnizorul este atent la detalii și se preocupă să vă creeze o oferta de preț în funcție de bugetul și preferințele avute. În era modernă, ne dăm seama că orice client își dorește ceva personalizat și nu standard. Ei bine, se aplică și în ceea ce privește ușile de garaj. Fie că veți comanda usi de garaj in Suceava sau în Iași, oriunde în țară, acest furnizor poate personaliza ofertele sale.

Ce implică acest lucru: pune la dispoziție servicii gratuite, printre care măsurătorile, transportul și soluțiile tehnice. Așadar, echipe tehnice pe teren se vor deplasa la domiciliul solicitantului și vor măsura. Pe baza acestor măsurători, ulterior va fi realizată și oferta finală pentru client. Destul de important și acest aspect, dacă ne gândim că este de obicei în sarcina clientului să măsoare. După ce sunt alese toate detaliile ce țin de dimensiuni și culoare, oferta agreată înseamnă în final să mai așteptați câteva zile până când proiectul este gata.

 

Alegerea de astăzi, liniștea următorilor ani

Este ironic cum o alegere făcută la un moment dat poate avea urmări pe termen lung. Este evident faptul că vă doriți să investiți rentabil în ceea ce privește ușa de garaj. Atunci nu faceți abstracție de faptul că ușile de garaj comandate de la Alexiana au garanții de până la 11 ani și termen extins de retur. În plus, aveți prima revizie gratuită, la doi ani de la montaj.

Despre avantajele clienților, despre prețurile foarte atractive, dar și pentru a vă consilia, puteți oricând vizita și showroomul Alexiana, din Rădăuți. Veți putea vedea astfel cu ochii voștri cum arată produsele. Pentru toți ceilalți clienți din țară pagina oficială este punctul de reper, acolo unde vor putea accesa pentru informare și calculatorul virtual.

 

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uși de garaj de unde alegeți? Alexiana Group are oferte.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uși de garaj de unde alegeți? Alexiana Group are oferte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei