Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 38 (8567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,7317 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

La Hanul Bucovinei

Cel mai mare eveniment cu specific pe carne de vită, vineri și sâmbătă, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri și sâmbătă, adică 16 și 17 februarie, de la ora 14.00, la Hanul Bucovinei, din localitatea turistică Câmpulung Moldovenesc, se desfășoară cel mai mare eveniment cu specific pe carne de vită organizat vreodată în nordul țării. Peste 20 de bucătari vor susține prezentări de specialitate pe stiluri de gătit, tipuri de echipamente de gătit, rase de vită ș.a.m.d.
Ca piese gătite se vor regăsi: ribeye, tomahawk, cârnați cu alune americane, cârnați cu cașcaval, brisket, hammer Thor, bavetă, iron-steak, skirt, picanha, chiulotă, fricandou, limbă, ceafă, coadă de vită și piese premium din miel.

Tabăra de creație culinară pe carne de vită va fi constituită din 12 zone de gătit, unde doritorii vor asista la cursuri avansate de preparare a cărnii de la adevărații maeștri, fără a fi lipsiți de satisfacția degustării preparatelor rezultate.

Rasele de bovine și proveniența cărnii de vită:

1. Black & Red Angus din România, Argentina și Texas (SUA),

2. Simenthal, Limousin și Charolaise din România,

3. Wagyu din Japonia și Australia.

Gurmanzilor și pasionaților li se recomandă să nu rateze experiența și să își rezerve locul achiziționând bilet de pe site-ul hanului.

În prețul biletului sunt incluse degustări în toate cele 12 zone de gătit.

Pe tot parcursul „Winter beef cooking camp”, DJ Brașov va presăra atmosfera cu beat-uri energice și voie bună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare eveniment cu specific pe carne de vită, vineri și sâmbătă, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel mai mare eveniment cu specific pe carne de vită, vineri și sâmbătă, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei