Vineri și sâmbătă, adică 16 și 17 februarie, de la ora 14.00, la Hanul Bucovinei, din localitatea turistică Câmpulung Moldovenesc, se desfășoară cel mai mare eveniment cu specific pe carne de vită organizat vreodată în nordul țării. Peste 20 de bucătari vor susține prezentări de specialitate pe stiluri de gătit, tipuri de echipamente de gătit, rase de vită ș.a.m.d.
Ca piese gătite se vor regăsi: ribeye, tomahawk, cârnați cu alune americane, cârnați cu cașcaval, brisket, hammer Thor, bavetă, iron-steak, skirt, picanha, chiulotă, fricandou, limbă, ceafă, coadă de vită și piese premium din miel.
Tabăra de creație culinară pe carne de vită va fi constituită din 12 zone de gătit, unde doritorii vor asista la cursuri avansate de preparare a cărnii de la adevărații maeștri, fără a fi lipsiți de satisfacția degustării preparatelor rezultate.
Rasele de bovine și proveniența cărnii de vită:
1. Black & Red Angus din România, Argentina și Texas (SUA),
2. Simenthal, Limousin și Charolaise din România,
3. Wagyu din Japonia și Australia.
Gurmanzilor și pasionaților li se recomandă să nu rateze experiența și să își rezerve locul achiziționând bilet de pe site-ul hanului.
În prețul biletului sunt incluse degustări în toate cele 12 zone de gătit.
Pe tot parcursul „Winter beef cooking camp”, DJ Brașov va presăra atmosfera cu beat-uri energice și voie bună.