Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 303 (8527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Iată vin colindători”

Record de colindători la concursul de colinde, cu participanți din 14 județe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a patra ediție a concursului de colinde „Iată Vin Colindători!”, organizat de Monitorul de Suceava, pe pagina sa de Facebook, a înregistrat un record de participări, cu peste 300 de colinde trimise din 14 județe.

Dintre acestea, aproape 260 au intrat în competiție, unele fiind selectate din mai multe variante trimise de participanți, în vreme ce altele nu au putut intra în concurs din cauza unor probleme tehnice (ex. lipsă sunet, înregistrare deficitară, etc.). Tocmai de aceea, recepționarea videoclipurilor cu colinde, prelucrarea datelor participanților și postarea înregistrărilor pe pagina de FB a durat până pe 25 decembrie.

Invitat de Sorin Avram la o emisiune la Radio Top, redactorul-șef al Monitorului de Suceava, Tiberiu Avram, a remarcat amploarea căpătată de acest concurs online, care a depășit de mult „granițele” județului, numărul mare de participanți și a anunțat că premierea câștigătorilor se va face în intervalul 3-5 ianuarie 2024.

„Au fost foarte mulți participanți, și nu doar din Suceava, ci și din Botoșani, Neamț, Constanța, București...”, a spus Tiberiu Avram, care a remarcat că nu doar copii sau tineri au trimis colinde și urături, ci și oameni maturi, care apreciază frumusețea tradițiilor și obiceiurilor.

Chiar dacă cele mai multe participări sunt ale colindătorilor din localitățile județului Suceava, frumoase colinde și urături au fost trimise și din județele Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui, Bacău, Buzău, Constanța, Giurgiu, București, Arad, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud.

În privința premiile care vor fi acordate, Tiberiu Avram a explicat că acestea vor fi stabilite după ce vor fi cunoscuți câștigătorii, pentru a nu apărea situații neplăcute.

„De exemplu, într-un an a ieșit câștigător un grup mai numeros de colindători, iar premiul pregătit era un voucher de la o firmă de încălțăminte, de care nu aveau cum să beneficieze toți membrii”, a precizat redactorul-șef al Monitorului de Suceava.

Conform regulamentului competiției, colindele și urăturile recompensate cu premii vor fi primele clasate în preferințele publicului, conform sistemului de monitorizare al Facebook, în baza numărului de voturi (like-uri), vizualizări și distribuiri, acumulate până în ultima zi a anului, inclusiv.

Toate videoclipurile muzicale cu colinde și obiceiuri de iarnă participante la concursul „Iată vin colindători”, pot fi vizualizate și apreciate pe pagina

https://www.facebook.com/Monitorul.de.Suceava/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Record de colindători la concursul de colinde, cu participanți din 14 județe.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Record de colindători la concursul de colinde, cu participanți din 14 județe4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei