Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 290 (8514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru evitarea aglomerației

Pensionarii suceveni pot să își prelungească gratuitatea la transportul public chiar și cu 30 de zile înainte de expirare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pensionarii din municipiul Suceava pot deja să își prelungească valabilitatea abonamentelor TPL în baza cărora beneficiază de gratuitate la transportul public în comun timp de trei luni.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că în urma discuțiilor avute cu conducerea TPL, ținând cont de numărul mare de solicitați, s-a stabilit că reînnoirea acestora se poate face chiar și cu 30 de zile înainte de expirarea abonamentului.

Pentru a se evita formarea de cozi la începutul anului viitor, când expiră o mare parte din abonamentele de gratuitate acordate, pensionarii au deja posibilitatea de a-și prelungi valabilitatea abonamentelor.

În acest scop, pensionarii ce au domiciliul în municipiul Suceava se pot prezenta cu cardul de transport, un cupon de pensie valabil și un act de identitate la oricare din cele patru puncte de vânzare (Obcini Flori, Centru, Orizont și Gara Burdujeni), în intervalul orar 7.00-17.00.

Gratuitatea la transportul public local pentru pensionarii din municipiul Suceava, precum și pentru studenți, a fost introdusă prin decizie de Consiliu Local, la propunerea primarului Ion Lungu, de la 1 octombrie 2023.

Din cauza numărului foarte mare de solicitări – peste 11.000 de carduri de gratuitate eliberate în prima lună, la ghișee erau cozi de zeci de persoane de dimineața până seara, chiar de programul de funcționare a fost prelungit și personalul suplimentat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensionarii suceveni pot să își prelungească gratuitatea la transportul public chiar și cu 30 de zile înainte de expirare.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensionarii suceveni pot să își prelungească gratuitatea la transportul public chiar și cu 30 de zile înainte de expirare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei