Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 286 (8510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cultural

Patru cărți educative, lansate la Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Biblioteca Municipală „Tudor Flondor” din Rădăuți s-au lansat la sfârșitul lunii trecute patru cărți educative. Asociația TRI-O ,,Educație și viață”, prin intermediul unui dascăl, al unui copil și al unui părinte, a prezentat publicului adunat la Biblioteca Municipală „Tudor Flondor” „cărțile create din și pentru suflet, dar și pentru cuget”.

Ionela Flutur, profesor de limba engleză și limba franceză la Școala Gimnazială Voitinel, este autoarea celor „100 de povești și pilde pentru dascăli”. Teodora Teleagă, elevă la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, fostă elevă a Școlii Gimnaziale Voitinel, este autoarea celor „100 de povești și pilde pentru copii”, iar Radu Teleagă, învățător la Școala Gimnazială Voitinel, părinte a șapte copii, este autorul antologiei „100 de povești și pilde pentru părinți”. Împreună, au realizat broșura „300 de citate pentru dascăli-părinți-copii”, în memoria lui Dimitrie Cantemir și a ideologiei pedagogice care se regăsește în operele sale,  anul acesta împlinindu-se 300 de ani de la trecerea la cele veșnice a domnitorului.

Autorii au ales, cules și scris aceste cărți cu speranța că vor aduce inspirație, încurajare, avânt, tuturor cititorilor. „Se întrezărește și o lansare la Suceava, în viitorul apropiat. Dascăli, copii și părinți, vă invităm de pe acum la acest eveniment, urmând să vă anunțăm data și locația”, anunță Asociația TRI-O, în cadrul căreia a fost posibilă publicarea celor patru cărți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru cărți educative, lansate la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru cărți educative, lansate la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei