Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 286 (8510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Momente interactive

Acțiuni culturale organizate de Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii, tinerii și personalul Centrului deservicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului au sărbătorit, la Centrul Cultural din Gura Humorului, momente emoționante, marcând Ziua Bucovinei și Ziua Națională a României.

Organizatorii l-au invitat la acțiune pe poetul humorean Sorin Poclitaru, care a transmis celor prezenți în sala de spectacol informații prețioase despre însemnătatea zilei de 1 Decembrie și Ziua Bucovinei. Poetul Sorin Poclitaru a recitat și două poezii patriotice compuse de el, „Tu ești român” și „Neamul meu”. 

În program s-au derulat momente interactive, astfel că au continuat activitățile tematice cu elevi din clasa a IV-a, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, coordonați de înv. prof. Dorina Spinosu, și beneficiari de la Centrul de servicii de protecție pentru copilul aflat în dificultate Rădăuți-Solca, coordonați de șef centru Crina Pascal. 

Alessia Parasca, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Teodor Balan” Gura Humorului, a încântat publicul cu interpretarea a două melodii vocal și instrumental (la chitară). Îndrumați de oameni cu suflet mare, elevii de la Şcoala Nr. 1 și beneficiarii centrului, alături de toți cei prezenți în sală, au interpretat melodii patriotice în format karaoke, rulând pe un ecran mare versurile, iar vocile tuturor au răsunat într-un singur glas. „Mesajul transmis a fost acela de a ne aminti mereu că suntem români adevărați și că vom rămâne uniți în spiritul național. Mulțumim gazdei noastre, Centrul Cultural din cadrul Primăriei orașului Gura Humorului, care ne-a pus la dispoziție, în mod gratuit, sala de spectacole și sonorizarea. De asemenea, mulțumim frumos invitaților noștri speciali, care ne-au onorat cu prezența, Sorin Poclitaru și eleva Alessia Parasca, dar și părinților ei, pentru susținere”, au transmis organizatorii evenimentului.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acțiuni culturale organizate de Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acțiuni culturale organizate de Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei