Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 272 (8496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ca la noi, la nimeni

Primarul PNL din Fântânele îl are consilier personal pe președintele organizației locale a Partidului Mișcarea România Suverană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrație maximă sau nepăsare dusă la extrem? La Fântânele există o situație ieșită din comun. Mai exact, Vasile Hîj, primarul PNL al comunei, îl are drept consilier personal pe Constantin Leonte. Acesta este nimeni altul decât președintele organizației locale Fântânele a Partidului Mișcarea România Suverană. Și nu a făcut nici un secret din asta.

Pe propria pagina de Facebook, Constantin Leonte a postat în cursul lunii august următorul mesaj: ”Partidul Mișcarea România Suverană crește în Suceava și în toată Bucovina. Cu bucurie vă anunțăm că se înființează tot mai multe organizații locale. În cursul săptămânii trecute, membrii conducerii organizației județene MRS Suceava au participat la înființarea organizației MRS Fântânele. Cu această ocazie au întâlnit oameni minunați, însuflețiți de programul politic al partidului și hotărâți să se implice cu simț de răspundere în acțiunile unei comune demne și prospere. Președinte al organizației comunale Fântânele a fost ales domnul Leonte Constantin. Felicitări și urări de mult succes membrilor organizației Fântânele în implementarea obiectivelor, proiectelor și ideilor partidului!”.

Cu alte cuvinte, președintele PNL Fântânele este sfătuit pentru bunul mers al comunei de o persoană care cel mai probabil la alegerile viitoare îi va fi contracandidat la funcția de primar. Sau poate că noul președinte al organizației MRS Fântânele învață din umbră cum e să fii primar și fură secretele meseriei.

Contactat telefonic, primarul Vasile Hîj a spus că nu vede nici un fel de problemă ca propriul consilier personal să facă parte dintr-un alt partid. ”Oricum, din ceea ce știu eu, în momentul de față nu mai este la partidul respectiv, pentru că au existat o serie de disensiuni cu cei de la centru. Dar chiar dacă era la un alt partid, din punctul meu de vedere nu era nici o incompatibilitate”, a arătat Vasile Hîj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul PNL din Fântânele îl are consilier personal pe președintele organizației locale a Partidului Mișcarea România Suverană.
 Vizualizări articol: 1113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarul PNL din Fântânele îl are consilier personal pe președintele organizației locale a Partidului Mișcarea România Suverană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei