Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 272 (8496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

„Time Travel”

Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Petru Mușat”, o invitație în lumea fascinantă a călătoriilor și a frumuseții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Balul Bobocilor organizat de elevii Colegiului Tehnic „Petru Mușat” (CTPM) Suceava a fost o adevărată invitațieîn lumea fascinantă a călătoriilor temporale și a frumuseții: „Time Travel”.

Elevii din clasele a IX-a, bobocii care au intrat în marea familie a mușatinilor, s-au bucurat de un spectacol original, cu multe surprize și bună dispoziție.

Proiectat ca o grandioasă călătorie a elevilor în timp, spectacolul a evidențiat o lume plină de frumos, de grație și de talent, „o lume în care călătoriile pe orizontala și verticala timpului creează amintiri și punți de comunicare ce fascinează omul”.

 

  • Nouă perechi de boboci în cursa pentru cele mai râvnite titluri

În cursa pentru obținerea râvnitelor titluri de Miss și Mister Boboc s-au înscris nouă perechi de boboci: Ioan Sebastian Păstrăv și Alina Petronela Șorodoc, Iulian Mihai Dobroghiu și Lăcrămioara Diana Juravle, Alberto Cristian-Ilie Domonco și Alina Nicoleta Dobândă, Gabriel Luțac și Petruța Eliza Dumitru, Beniamin GiovanniProboteanu și Ioana Serena Hladiuc, Bogdan Ionuț Mariniuc și Patricia Elena Chiribucă, Codruț Stănescu și Amalia Nistor, Matteo Ostrovanu și Denisa Diana Hapenciuc, Andrei Vieriu și Elena Ana-Maria Moldovan.

Bobocii au pregătit momente artistice care au transportat publicul în diferite epoci și i-au purtat în aventuri incredibile, fiind îndrumați artistic de colegii lor din clasele a XII-a.

„Experiența temporală asupra frumuseții a fost evocată și prin intermediul ținutelor de seară și al dansurilor pline de grație.  Numerele de muzică, jazz - saxofon, trompetă au fuzionat și cu alte momente artistice ce au surprins scenete și monologuri, dansuri, demonstrații sportive - judo, într-un spectacol dinamic, menit să evidențieze eleganța, originalitatea, atitudinea și creativitatea”, după cum au apreciat juriul și publicul din sală.

Concurenții au fost atent jurizați, un rol important având și spectatorii  care au putut vota concurenții preferați pe pagina de Instagram Balul bobocilor CTPM 2023, până la proba de seară.

Prezentatorii balului au fost Ana Achitei, Petronela Jabei, Alessandro Balan și Daniel Simion. Ei au felicitat, la final, toți concurenții care au participat în concurs,i-au felicitat și pe colegii lor din clasele a XII-a și pe profesorii care s-au implicat în organizarea Balului Bobocilor.

 

  • Premiere

La finalul competiției, au fost dezvăluite de către juriu și numele celor mai apreciați boboci. Titlurile de Miss și Mister Talent au fost adjudecate de elevii Serena Hladiuc (clasa a IX-a E) și Iulian Dobroghiu (clasa a IX-a B), iar celede Miss și Mister Popularitate au fost obținute de elevii PatriciaChiribucă (clasa a IX-a B) și Codruț Stănescu (clasa a IX-a F învățământ profesional).

Cele mai râvnite premii, Miss și Mister Boboc 2023, au fost câștigate de Elena Moldovan (clasa a IX-a E) și Alberto Domonco (clasa a IX-a C).

Unul dintre artiștii apreciați din România, Shift, a avut mare succes în rândul elevilor, fiind invitatul special al balului. Liceenii s-au bucurat din plin de petrecere, de spectacol, și-au susținut favoriții, iar la concertul lui Shift au dansat pe scenă și au cântat alături de artist hiturile ce i-au adus notorietate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Petru Mușat”, o invitație în lumea fascinantă a călătoriilor și a frumuseții.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Petru Mușat”, o invitație în lumea fascinantă a călătoriilor și a frumuseții0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei