Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 263 (8487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caz rezolvat

Un șofer fugar de la locul unui accident, găsit după ce doi polițiști de la Vatra Dornei au verificat cu perseverență o mașină suspectă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiști din mai multe județe au fost alertați, luni dimineață, cu privire la faptul că a fost dată în consemn o autoutilitară care, în jurul orei 6.20 dimineață, acroșase un pieton care traversase regulamentar strada, pe raza județului Mureș.

Chiar dacă coordonatele de deplasare ale mașinii suspecte nu poziționau județul Suceava pe ruta probabilă de deplasare a autoutilitarei, și la nivelul IPJ Suceava au fost dispuse măsuri imediate, iar echipajele din teren au fost informate despre mașina căutată și numărul de înmatriculare pe care îl avea aplicat la ora accidentului.

Luni seară, în jurul orei 18:00, pe DN 17, pe raza comunei Dorna Candrenilor, un echipaj rutier de la Poliția municipiului Vatra Dornei a identificat și oprit în trafic o autoutilitară identică celei semnalate, însă cu un număr de înmatriculare care se diferenția doar cu o cifră față de cea dată în urmărire.

Cei doi polițiști au bănuit inițial că au de a face cu o falsificare de număr de înmatriculare, astfel că șoferul a fost oprit pentru audieri și luat la întrebări amănunțite.  

Echipajul rutier din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a constatat că numerele de înmatriculare sunt reale și vehiculul oprit nu a fost implicat în accidentul rutier semnalat pe raza județului Mureș, însă autoutilitara este similară ca marcă celei căutate. Ulterior, a rezultat că ar aparține aceleiași societăți comerciale care deține și autoturismul implicat în evenimentul rutier, numărul de înmatriculare diferențiindu-se doar cu o cifră.

De aici a urmat o activitate investigativă și de schimb util de informații cu IPJ Mureș și IPJ Covasna, stabilindu-se în scurt timp identitatea șoferului implicat în accidentul rutier cu părăsirea locului faptei din dimineața zilei de 6 noiembrie și fiind desfășurate procedurile conform competențelor.

”Un moment de perseverență și fler din partea echipajului de poliție sucevean a dus la efectuarea unor verificări suplimentare care, în final, aveau să ducă la elucidarea unui caz complex, cu o dinamică pe raza mai multor județe. Este o zi pe care Andrei și Adrian, cei doi polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei, și-au dedicat-o încă o dată siguranței rutiere, dar au avut și ceva în plus... spirit, fler și perseverență”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer fugar de la locul unui accident, găsit după ce doi polițiști de la Vatra Dornei au verificat cu perseverență o mașină suspectă.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un șofer fugar de la locul unui accident, găsit după ce doi polițiști de la Vatra Dornei au verificat cu perseverență o mașină suspectă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei