Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 213 (8437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Un șofer beat a ieșit în fața unei mașini de poliție care avea prioritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Putna, care se deplasa în stare avansată de ebrietate la volanul unei autoutilitare, a fost prins de polițiști după ce a ieșit de pe un drum secundar chiar în fața autospecialei de poliție. S-a întâmplat pe 7 septembrie, în cadrul Acțiunii Blocada, derulate de polițiști timp de mai multe zile.

În jurul orei 11.50, un echipaj de la Compartimentul Rutier Rădăuți, care se afla în deplasare pe drumul județean 178C, în apropiere de Frătăuții Vechi, a sesizat că o autoutilitară s-a pus în mișcare de pe un drum secundar fără a acorda prioritate de trecere autospecialei de poliție, care rula pe sensul de la Frătăuții Vechi spre Rădăuți.

Polițiștii au trecut la verificări și l-au întrebat pe șofer de ce nu s-a asigurat la ieșirea de pe un drum secundar spre un drum cu prioritate. Oamenii legii aveau să constate în scurt timp că cel de la volan mirosea a alcool.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani, din Putna, a fost pus să sufle în etilotest, rezultând concentrația de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alcoolemia este mare spre foarte mare, în mod normal concentrația de alcool în sânge urmând a se cifra în jurul valorii de 2 la mie. 

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei de sânge și i s-a suspendat pe loc dreptul de a conduce în baza dosarului penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer beat a ieșit în fața unei mașini de poliție care avea prioritate.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer beat a ieșit în fața unei mașini de poliție care avea prioritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei