Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 213 (8437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătiri

Toate unitățile școlare de învățământ special din județ finanțate de CJ Suceava sunt pregătite de începerea noului an școlar și au autorizații sanitare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a anunțat că unitățile școlare de învățământ special din județ finanțate de administrația județeană sunt pregătite de începerea noului an școlar. Niculai Barbă a evidențiat faptul că toate aceste unități școlare au autorizații sanitare de funcționare. “În baza raportărilor din teren, primite la sfârșitul lunii trecute, am făcut o analiză a modului în care unitățile de învățământ special din județul Suceava sunt pregătite pentru începerea anului școlar, iar în ultimele zile am făcut mai multe controale inopinate la unități din teritoriu.

Am pus accent pe asigurarea condițiilor igienico-sanitare, siguranța școlară, aprovizionarea cu materiale de igienă și curățenie, pregătirea pentru sezonul rece”, a spus Niculai Barbă. El a arătat că la toate unitățile au fost igienizate spațiile școlare și au fost realizate dezinfecții și dezinsecții la săli de clasă, laboratoare, cantine, săli de sport, cămine-internat, ateliere etc.

Vicepreședintele CJ Suceava a mai precizat că la toate unitățile școlare există apă curentă și grupuri sanitare în clădirile destinate învățământului, ceea ce a permis a fi îndeplinite toate condițiile pentru ca toate unitățile de învățământ special din județ, finanțate de Consiliul Județean Suceava, să dețină autorizații sanitare de funcționare.

“Pentru Consiliul Județean Suceava, investițiile în învățământ constituie o prioritate, asigurând constant și consistent finanțări din bugetul propriu, precum și prin promovarea unor proiecte cu finanțare europeană și, așa cum s-a spus cu referire la asistența socială și sănătate, poate fi o provocare pentru managementul și personalul de aici de a <ține pasul> cu eforturile noastre”, a declarat Niculai Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate unitățile școlare de învățământ special din județ finanțate de CJ Suceava sunt pregătite de începerea noului an școlar și au autorizații sanitare.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toate unitățile școlare de învățământ special din județ finanțate de CJ Suceava sunt pregătite de începerea noului an școlar și au autorizații sanitare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei