Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 210 (8434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Perioada 7 – 13 septembrie

Unde fugim de-acasă...

Expoziția „Culorile sufletului meu”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” Suceava puteți vizita expoziția „Culorile sufletului meu”, realizată de artistul plastic sucevean Dimitrie Roman. „Culorile sufletului meu” sau expoziție aniversară „75”, pentru că artistul marchează 75 de ani de viață, o mare parte dintre aceștia fiind dedicați artei, picturii, dar și muncii la catedră.

 

Atelier de jocuri logice pentru copii, la Centrul Cultural Siret

„Copilul tău e pasionat de matematică? Jocuri logice? Îi place să depășească marginile cercului? Atunci îl invităm să se alăture Atelieruluide Border Games, care va avea loc, în perioada 11-13 septembrie, de la ora 15:00, la Centrul Cultural Siret, pentru a ne juca împreună. Se poate înscrie accesând linkul

https://docs.google.com/.../1ZhsGdhbryGsZxJ1nuWX5.../edit... și completând datele solicitate”

 

Festivalul Plăcintelor, ediția a II-a

Pe platoul Cetății de Scaun Suceava se va desfășura cea de-a II-a ediție a Festivalului Plăcintelor. Organizat mai devreme ca anul trecut, evenimentul începe de vineri, 8 septembrie, de Nașterea Maicii Domnului, și va dura până duminică, 10 septembrie, inclusiv, între orele 14.00 – 20.00. O componentă importantă a festivalului o reprezintă Concursul “Plăcinta ca-n Bucovina”, care le dă posibilitatea producătorilor locali, dar și gospodinelor sau gospodarilor să își demonstreze măiestria în realizarea de plăcinte.Concurenții se pot înscrie la numărul de telefon 0749 311 432 până joi, 7 septembrie inclusiv, și se vor prezenta la concurs cu plăcinte gătite de acasă în fiecare zi din 8, 9 și 10 septembrie.

În data de 10 septembrie 2023 se vor juriza și desemna câștigătorii competiției, care vor fi recompensați cu premii de organizatori.

 

Expoziția „Fotografisme”

La Muzeul Național al Bucovinei puteți vizita, în perioada 1 – 30 septembrie 2023, expoziția „Fotografisme”, a artistului fotograf ieșean Eugen Harasim, deschisă în Foaierul Muzeului de Istorie. Vernisajul va avea loc vineri, 15 septembrie 2023, la ora 13:00, și va beneficia de prezența și analiza scriitorului și jurnalistului Grigore Ilisei și a criticului de artă profesor universitar dr. Petru Bejan, de la Facultatea de Filozofie din Iași. Cu acest prilej, se va lansa și albumul expoziției.

 

Vineri, 8 septembrie

„Mândră-i Straja-n sărbătoare”, ediția a VII-a

Evenimentul „Mândră-i Straja-n sărbătoare”, ediția a VII-a, debutează vineri, 8 septembrie, la Straja, cu o serie de ceremonii religioase, urmate de evenimente dedicate „culturii, educației și recunoștinței”, după cum spun organizatorii: Primăria și Consiliul Local Straja.

 

Sâmbătă, 9 septembrie

„Maratonul Dragomirnei”

Sâmbătă, 9 septembrie 2023, în comuna Mitocu Dragomirnei va avea loc „Maratonul Dragomirnei”, care cuprinde Cursa Copiilor, Cursa Populară 2 km, Cros 13 km, Semimaraton 21 km și Maraton 42 km. Locația: Pădurea Dragomirna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei