Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 199 (8423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pentru nivel primar

O elevă de la Școala Corocăiești a luat premiul I pe țară la Concursul de prevenire a violenței în școală „Ia atitudine, spune Stop violenței!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eleva Andrada Gogolincă, de la Școala Gimnazială Corocăiești, care a trecut în clasa a IV-a, a obținut premiul I pe țară la Concursul național de prevenire a violenței în școală „Ia atitudine, spune Stop violenței!”, la categoria „nivelul primar”. Am aflat de la reprezentanții școlii că eleva Andrada Gogolincă are rezultate deosebite la toate disciplinele de învățământ. A obținut numeroase premii la concursuri județene și naționale, printre care: Comunicare. Ortografie - etapa națională, locul I, Concursul național CDIdei, etapa județeană, premiul III, Concursul internațional de creație originală „Basmele Reginei Maria”, ediția a XVI-a (secțiunea basm, prof. Luminița Dobrea),mențiune. Andrada este o elevă foarte talentată la desen și este pasionată de lectură.

Tot la învățământul primar, au fost pe podium și elevii: Luca Adrian Sîrbu, Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea Tg. Jiu, Gorj, premiul al II-lea, și Agnes Victoria Niță, Școala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu” Tulcea, premiul al III-lea. Pentru elevii din ciclul primar, concursul a constat în realizarea unei povești terapeutice, cu titlul „Iau ATITUDINE! Eu aleg să te ajut, chiar dacă tu m-ai rănit”. Câștigătorii concursului național au fost anunțați de Ministerul Educației. Concursul a avut loc în perioada martie – iulie 2023 și s-a adresat elevilor din clasele II – XI. „Familiarizarea cu noțiunile de violență școlară, precum și cu urmările pe care manifestările violente le au asupra dezvoltării psihologice a elevilor, formarea și dezvoltarea comportamentelor nonviolente, au fost sunt obiectivele competiției naționale”, au transmis reprezentanții Ministerului Educației. Comisia de evaluare la nivel național, au transmis organizatorii, a fost formată din reprezentanți ai Direcției Generale Învățământ Preuniversitar din cadrul Ministerului Educației, directorul Direcției Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu doi ofițeri de poliție specialiști psihologi și un agent de poliție cu atribuția de secretar al comisiei, membri ai aceleași structuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O elevă de la Școala Corocăiești a luat premiul I pe țară la Concursul de prevenire a violenței în școală „Ia atitudine, spune Stop violenței!.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O elevă de la Școala Corocăiești a luat premiul I pe țară la Concursul de prevenire a violenței în școală „Ia atitudine, spune Stop violenței!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei