Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 190 (8414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9745 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4568 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Promoția 1978

Revedere emoționantă la 45 de ani de la absolvirea Liceului de Industrie Alimentară Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O revedere plină de emoție și nostalgie s-a consumat la finele săptămânii trecute, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, unde promoția 1978 s-a regăsit după 45 de ani.
Îmbrățișări, discursurile pline de emoție, momentele dedicate fotografiilor, masa de protocol sunt doar câteva secvențe din programul revederii.

„Ne-am despărțit copii și ne-am reîntâlnit bunici”, a spus Mihai Moscaliuc, inițiator al evenimentului, referindu-se la faptul că aceasta a fost prima întâlnire a promoției după terminarea liceului.

20 din cei 36 de absolvenți ai clasei de Electromecanică au răspuns „Prezent”, la întâlnire participând și fosta profesoară de fizică Violeta Ciubotaru (Cleja) și prof. Gheorghe Crăciunescu, fost maistru instructor.

„Noi am fost prima promoție de patru ani a liceului. Au fost patru clase care au terminat în 1978, alături de alte două clase care făcuseră 5 ani și care începuseră liceul în 1973, chiar la înființarea lui”, a mai menționat Moscaliuc.

 

S-au despărțit cu promisiunea că se vor întâlni și la anul

Prima parte a întâlnirii s-a desfășurat în amfiteatrul liceului, acolo unde a fost ținut și un moment de reculegere pentru profesorii și colegii plecați la cele veșnice.

„Anii de liceu... Îmi aduc aminte cu plăcere și acum de prima zi de liceu, plină de emoție, colegi noi și profesori necunoscuți, exigenți. Desigur, ani frumoși, dar care au trecut foarte repede. (...) Dacă aș putea aș mai face o dată toți acești ani de liceu, să îmbrac din nou o uniformă școlară, să am <matricola> pe braț.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți la această revedere după 45 de ani de la absolvire, și anume: Viorel Rebei, Ion Vasilache, Lăzăreanu Felicia (Coroblea), Maria Savu (Curelariu), Ignătescu Steluța, Amariei Varvara, Teodora Cojocaru (Dumistracel), Viorica Sencovici, Dana Frij (Jaucă), Pîțu Ilie, Sibneschi Dorel, Coca Iavorenciuc (Platon), Maria Bordeianu, Jenică Trandafir, Mariana Bolohan (Rosciuc), profesor Ciubotaru Violeta (Cleja), maistru instructor Gheorghe Craciunescu.

Mulțumiri speciale celor care au venit din alte județe, din Brașov, din Hațeg, din Domnești – Ilfov, din Turnul Severin. Au făcut un efort pentru a fi alături de noi și le mulțumim”, a mai transmis Moscaliuc.

Foștii colegi s-au despărțit cu promisiunea că vor organiza astfel de întâlniri anual.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revedere emoționantă la 45 de ani de la absolvirea Liceului de Industrie Alimentară Suceava.
 Vizualizări articol: 5819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Revedere emoționantă la 45 de ani de la absolvirea Liceului de Industrie Alimentară Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei