Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 173 (8397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4554 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit general

Un tânăr care abia a făcut 18 ani, căutat după ce a fost condamnat pentru furturi de bani și mașini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care a împlinit în acest an 18 ani, din Vicovu de Sus, are din păcate deja statutul de hoț recidivist. Numele acestui se află de o bună perioadă prin dosarele polițiștilor, pentru furt, fiind condamnat de când era minor.

O ultimă sentință rămasă definitivă a Judecătoriei Rădăuți a stabilit că Trandafir David Marcu are de executat 1 an de detenție într-un centru de minori, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și conducere fără permis.

Trandafir David Marcu nu a fost găsit însă la Vicovu de Sus, astfel că au fost demarate procedurile de dare în urmărire.

Poliția Română a publicat pe site, la secțiunea ”Urmăriți”, fotografia lui Trandafir David Marcu și așteaptă informații cu privire la unde s-ar afla acesta.

Tânărul a fost condamnat într-un dosar cu șapte părți vătămate. Este vorba de furturi importante, unele cu prejudicii mari. Printre altele, tânărul a furat mașini, pe care le-a și condus, fiind pus sub acuzare și pentru conducere fără permis.

Pedeapsa relativ mică se explică prin faptul că a comis faptele când încă era minor. De aceea a și fost condamnat la detenție într-un centru de minori, și nu în regim de penitenciar.   

Printre faptele comise de acest tânăr, pe 1 martie 2022, în jurul orei 21.50, aflându-se în fața restaurantului Spartan din orașul Vicovu de Sus, i-a sustras unei persoane din comuna Horodnic de Sus suma de 200 de euro, pe care persoana vătămată avea intenția să i-o înmâneze pentru a fi schimbată în lei, iar din buzunarul pantalonilor suma de 800 de lei.

Într-un alt caz, inculpatul a sustras un telefon mobil și cheia de contact de la un autoturism Audi A4, după care l-a condus până în comuna Volovăț, fără a poseda permis de conducere, intenționând să-l ofere spre vânzare unei persoane.

Pe 11 martie 2022, însoțit de către două persoane, s-a deplasat cu un VW LT în comuna Horodnic de Jos, unde, după ce au distrus geamul unui autoturism Audi A6, Marcul-a sustras și l-a dus în depozitul SC ROTMAC SRL, pentru a-l da la fier vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care abia a făcut 18 ani, căutat după ce a fost condamnat pentru furturi de bani și mașini.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr care abia a făcut 18 ani, căutat după ce a fost condamnat pentru furturi de bani și mașini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei