Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 162 (8386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9731 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5973 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Deputatul Șoldan anunță un proiect de peste 9 milioane de lei pentru asfaltarea unui drum comunal din Vulturești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a anunțat că Primăria Vulturești a obținut finanțarea pentru un nou proiect important pentru această comună. Gheorghe Șoldan a precizat că în cursul zilei de miercuri a fost prezent alături de primarul din Vulturești, Cornel Salamaha, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației la semnarea contractului prin care această comună a obținut o finanțare pentru asfaltarea drumului comunal 4, Giurgești – Valea Glodului - Osoi. El a arătat că prin proiect se vor moderniza 4,84 kilometri de drumuri, iar valoarea investiției este de 9.186.381 de lei, din care 8.915.656 de lei sunt fonduri de la bugetul de stat.

„Deși comuna Vulturești este una dintre unitățile administrativ-teritoriale din județ cu un buget destul de mic, primarul Cornel Salamaha, ca un bun gospodar, a reușit să atragă mai multe proiecte de investiții în localitatea pe care o gospodărește.

Cel mai recent exemplu este chiar acest proiect finanțat astăzi prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny”, a declarat Șoldan. El a adăugat că tot prin acest program urmează să fie finanțate alte două proiecte importate la Vulturești, construcția podului de la Valea Glodului și reabilitarea celui de la Giurgești. Deputatul PSD de Suceava a mai spus că în perioada următoare va începe și proiectul de modernizare a drumului comunal 1 Merești – Udești, din fonduri proprii ale primăriei Vulturești, iar la Compania Națională de Investiții există un alt proiect important pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea dispensarului uman din Pleșești. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Șoldan anunță un proiect de peste 9 milioane de lei pentru asfaltarea unui drum comunal din Vulturești.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Șoldan anunță un proiect de peste 9 milioane de lei pentru asfaltarea unui drum comunal din Vulturești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei