Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 162 (8386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9731 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5973 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuare anchetă

A fost reținut și al doilea șofer implicat în șicanarea din care două persoane, printre care și o fetiță de 4 ani, au murit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La aproape o lună de la groaznicul accident de la Frătăuții Vechi, unde două persoane, printre care și o fetiță de 4 ani, și-au pierdut viața, anchetatorii au luat noi măsuri. Cel de al doilea șofer implicat în urmărirea cu șicanări a fost reținut pentru 24 de ore. Mihai Dorin Petrescu, din Rădăuți, nimeni altul decât tatăl fetiței care a murit, a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de ”ucidere din culpă”. Pentru aceeași infracțiune a fost arestat acum câteva săptămâni și celălalt șofer implicat în șicanare, David Irinel Pleșca, de 22 de ani, din Frătăuții Noi.

În seara zilei de 20 iunie, David Irinel Pleșca, care se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes ML, l-ar fi șicanat în trafic pe conducătorul unui alt autoturism, Marin Dorin Petrescu. În mașina condusă de Petrescu, un Audi A4, se mai aflau fiica lui, în vârstă de 4 ani, și Petru Dorin Costea, un bărbat în vârstă de 31 de ani. În seara fatidică, în timp ce se aflau pe drumul județean 178C, la Frătăuții Vechi, autoturismul condus de Marin Petrescu a părăsit carosabilul și a lovit un cap de pod. Pasagerul de pe locul din dreapta, Petru Dorin Costea, a fost aruncat în exterior și a murit pe loc, iar fiica șoferului a fost grav rănită. Persoane care se aflau la locul accidentului au dus copila la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, unde medicii au diagnosticat-o cu politraumatism și contuzie pulmonară bilaterală. Ulterior, fetița a fost transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Copii „Sfânta Maria” din Iași, dar, din păcate, din cauza leziunilor foarte grave, fetița nu a mai putut fi salvată și a murit câteva ore mai târziu la spitalul din Iași.

Cei doi șoferi s-ar fi șicanat din cauza unor probleme sentimentale. Mai exact, fosta nevastă a lui Petrescu s-ar fi aflat acum într-o relație cu Pleșca. În acest context ar fi avut loc urmărirea din trafic, dar trebuie spus că bărbatul care era în mașină cu propria fiică a dat dovadă de mare inconștiență când a intrat în acest joc periculos și care în final s-a dovedit extrem de tragic și din care au rezultat doi morți.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți și vizează infracțiunea de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost reținut și al doilea șofer implicat în șicanarea din care două persoane, printre care și o fetiță de 4 ani, au murit.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fost reținut și al doilea șofer implicat în șicanarea din care două persoane, printre care și o fetiță de 4 ani, au murit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei