Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 154 (8378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Vizită

Ambasadorul Israelului în România, E.S. Reuven Azar, a petrecut weekendul în Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ambasadorul statului Israel în România, E.S. Reuven Azar, a fost la sfârșitul săptămânii trecute în Bucovina, într-o vizită privată, la invitația unui tânăr om de afaceri din Botoșana, Mihai Robu. Pe pagina sa de Facebook, diplomatul israelian a postat fotografii cu mănăstirile, bisericile, sinagoga și Cetatea de Scaun a Sucevei, pe care le-a vizitat în aceste zile, precum și cu peisaje spectaculoase de la Pietrele Doamnei și din alte zone montane. De asemenea, E.S. Reuven Azar a scris un mesaj de mulțumire pentru Mihai Robu, „for showing us nature gems with amazing views, monasteries and synagogues and for hosting us together with your family at Botoșana”. Mihai Robu ne-a declarat că l-a invitat pe ambasador să viziteze Bucovina încă de anul trecut, de la preluarea mandatului. Predecesorul său, ambasadorul David Saranga, a avut de asemenea o relație foarte bună cu Mihai Robu și a vizitat zona de mai multe ori. Actualul ambasador, aflat pentru prima oară în județul Suceava, a fost la mănăstirile Putna și Voroneț, biserica din Botoșana, sinagoga din Rădăuți, a fost la o stână și a gustat din mâncărurile tradiționale, a probat costumul popular românesc. Programul a fost făcut în așa fel încât „să experimenteze un pic din viața noastră”, după cum a spus Mihai Robu. Acesta l-a invitat pe E.S. să revină în august, la Festivalul Trufelor, de la Cacica.

E.S. Reuven Azar a preluat funcția de ambasador al statului Israel în România în august 2022. Anterior a fost consilier adjunct pentru securitate naţională şi politică externă în cadrul Consiliului Naţional de Securitate Naţională și consilier de politică externă al premierului israelian, vice-ambasador la Washington DC, SUA, şeful Departamentului de Cercetare pentru Orientul Mijlociu în cadrul Ministerului de Externe israelian, precum şi vice-ambasador la Amman, în Iordania. Reuven Azar s-a născut în Argentina, în 1967, a absolvit Universitatea Ebraică de la Ierusalim, vorbeşte fluent engleză, spaniolă şi arabă și studiază limba română.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambasadorul Israelului în România, E.S. Reuven Azar, a petrecut weekendul în Bucovina.
 Vizualizări articol: 885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ambasadorul Israelului în România, E.S. Reuven Azar, a petrecut weekendul în Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei