Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 48 (8272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nicolae Troașe, de la cum a cumpărat SC „Calcarul” SA, la libertatea pe care i-o dă mersul pe motocicletă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Nicolae Troașe, președintele Grupului de firme „Calcarul”, președintele Camerei de Comerț și Industrie Suceava, este invitatul din această săptămână de la „Interviurile Monitorul”.

Vorbind pentru prima dată în fața camerelor de filmat despre viața sa, Nicolae Troașe ne-a povestit cum a ajuns inginer minier, deși bunica sa îl voia preot, iar mama îl vedea medic,  cum a ajuns, la 28 de ani, să conducă destinele a peste 250 de oameni, angajați la SC Calcarul SA, și cum a reușit apoi să cumpere această societate. El și-a amintit de anii în care se trezea la 3 dimineața și pleca prin țară, pentru a recupera creanțele societății pe care o conducea, dar și de perioada în care cânta la cobză și colabora cu Ansamblul „Arcanul”, din Fundu Moldovei, cu care a mers, cu autocarul, până la Bagdad, drum parcurs pe durata a aproape o săptămână.

Pasionat de sport, Nicolae Troașe este un împătimit al motoarelor, parcurgând, într-un an, chiar 30.000 de kilometri pe motocicletă. După cum ne-a explicat, nimic nu poate egala senzația de libertate pe care o ai pe motocicletă și, din acest motiv, ar renunța la toate celelalte sporturi pentru motociclism, în ciuda unui accident pe care l-a avut cu motorul și în urma căruia s-a ales cu șapte coaste fracturate.

Despre toate acestea, dar și despre multe alte subiecte din viața lui Nicolae Troașe, prezentate în premieră în spațiul public, în interviul pe care îl puteți viziona integral pe site-ul „Monitorului de Suceava”, dar și pe canalul de YouTube al ziarului nostru.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolae Troașe, de la cum a cumpărat SC „Calcarul” SA, la libertatea pe care i-o dă mersul pe motocicletă.
 Vizualizări articol: 2221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nicolae Troașe, de la cum a cumpărat SC „Calcarul” SA, la libertatea pe care i-o dă mersul pe motocicletă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei