Mai e cozonacul desertul preferat al românilor în perioada sărbătorilor de iarnă, în special de Crăciun?
În ultimii ani piața cozonacilor a fost invadată de copii infidele ale cozonacului autentic bucovinean, pregătit și copt cu grijă și dragoste.
Fără să încerce să ne înșele cu clișee sau mesaje agresive de marketing, un brand sucevean propune un cozonac autentic bucovinean. Fără conservanți sau potențiatori de gust însă cu nucă din belșug, auriu, pufos și cu ingrediente de la producători locali, pe care să-l avem pe masa de Crăciun.
Putem oare să dăm curs invitației și să ne punem încrederea și gustul mesei de Crăciun în mâinile altcuiva decât ale noastre?
Fredy este unul dintre puținele branduri Sucevene care a rezistat și a prosperat de-a lungul anilor.
Probabil ați văzut magazinele Fredy, combinația dintre lemn și roșu puternic, toate sub egida unui brand care a câștigat, în cei peste 10 ani de activitate, încrederea sucevenilor și a bistrițenilor.
S-au diferențiat de competiție prin gustul bun preparat din ingrediente naturale, în bucătăria proprie. Produsele lor se găsesc în cele 10 locații din Suceava, Rădăuți și Bistrița, urmând să fie deschis un nou magazin în Câmpulung Moldovenesc. Premisa Fredy a fost simplă: produse cu gust memorabil făcute din ingrediente naturale.
De aici și sloganul „Gustos, pufos, pentru orice pofticios”.
Astăzi, la Fredy, lângă cozonac (care e disponibil doar pentru Crăciun), poți găsi covrigi fragezi, dulci sau sărați, rulouri umplute cu fructe, pateuri cu brânză sărată, brânzoaice cu brânză de la producători locali, iar in perioada postului pregătim cele mai bune plăcinte cu cartofi. Pe lângă acestea, în unele magazine te poți bucura de burgeri, hotdogi și alte preparate fast-food.
În același spirit ca și până acum, dorind să livreze gust bun și calitate ridicată, bucătarii de la Fredy lansează cozonacul făcut din ingrediente naturale și cu multă umplutură, mai exact, nucă din belșug.
Nelipsit de pe masa de Crăciun, cozonacul este vedeta sărbătorilor tradiționale românești, fiind vânat de copii și curtat de adulți.
Așteptările de la desertul Crăciunului sunt mari, așa că Fredy a luat acțiuni pe măsură.
„Avem acum în magazine cozonacul premium, românesc care îți promite umplutură din belșug, făcută cu nuci autohtone. Cu miez moale, pufos, auriu și ușor dulce, Cozonacul Fredy e preparat cu ouă sănătoase, lapte proaspăt, făină aleasă și respectă modul de preparare și dospire din bătrâni.
Făcut după o rețetă validată de gospodine și bunici, aluatul este frământat timp îndelungat ca să fie pufos și gustos pentru orice pofticios.
Știm că promisiunea pe care o facem este mare, vrem să aducem pe mesele voastre un preparat care să fie devorat de invitați și lăudat de familie.
Am lansat cozonacul Fredy pentru că am vrut să aducem publicului un produs care va fi îndrăgit de toți membrii familiei.
Cozonacul este potrivit pentru gospodinele care vor să pună ce-i mai bun pe masă, însă nu au timpul necesar și pentru pregatirea acestuia.”ne-au declarat cei de la Fredy.
Într-un final, cu șovăiala unui brand autohton, Fredy te îndeamnă să nu te mulțumești cu puțin, ci să iei ce-i mai bun.
Cu un gust clasic bucovinean, cu umplutură multă, proaspăt, fără conservanți și natural, cozonacul este disponibil pentru comandă în toate magazinele Fredy, pe pagina de Facebook Fredy și la 0746 712 104 până la 22 decembrie.
Prețul unui cozonac care să uimească musafirii tăi și să-ți atragă laudele familiei este de 42 lei/kg, iar un cozonac are între 1,8 și 2,2 kg.
Poți comanda un cozonac întreg, jumătate, dar și alte produse din meniu.
Dacă nu ai deja un cozonac pentru masa de Crăciun, sună și comandă unul autentic bucovinean și plin de umplutură la 0746 712 104 până pe 22 decembrie.