Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 156 (7768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,7317 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Parteneriat

Proiect româno-polon, la Centrul Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” Gura Humorului s-au desfășurat, în perioada 27 iunie - 3 iulie 2021,  activitățile din cadrul Proiectului „Power” (finanțat din fonduri europene) „Ajută-mă să înțeleg lumea” (mobilitate transnațională a elevilor, a doua rundă de selecție, recrutare 2019).

Proiectul s-a desfășurat în cadrul parteneriatului internațional încheiat între Ośrodek Szkolno - Wychowawczy im. ks. Jana Twardowskiego, Bochnia–Polonia și CSEI „Sf. Andrei” Gura Humorului.

Echipa de proiect de la Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy im. ks. Jana Twardowskiego, Bochnia – Polonia a fost formată din dir. Teresa Jaszczyńska, prof. Jolanta Kwaśniowska, prof. Marta Sobas, împreună cu 12 elevi cu Cerințe Educaționale Speciale (CES).

Echipa de la CSEI „Sf. Andrei” Gura Humorului a fost formată din director Mihail Ciocoiu, prof. Lucica Țebrean, prof. Lucia Pădureț, prof. Andreea Elisaveta Bejinariu, prof. Florin Mureșan, împreună cu 9 elevi cu CES.

Prof. Lucica Țebrean ne-a spus că scopul proiectului a fost dezvoltarea competențelor și acumularea de noi cunoștințe, despre lume inclusiv cunoștințe geografice, istorice, artistice, tehnice, muzicale și IT.

 „Tematica activităților a fost vastă și foarte atractivă. Amintim câteva activități:<Cine suntem? - Facem cunoștință și ne cunoaștem orașele>, <Povești și legende despre orașul sării. Pe urmele  minerilor din Bochnia în Salina Cacica>, <Istoria sării mai veche decât umanitatea sau cum au apărut depozitele de sare>, <În cercul regionalismului polonez - întâlnire cu polonezii din satul Poiana Micului>, <Pe urmele culturii românești - Mărturii istorice, vizitarea mănăstirilor din Bucovina>. Scopul a fost atins, felicitări  tuturor participanților”, a completat prof. Lucica Țebrean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect româno-polon, la Centrul Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiect româno-polon, la Centrul Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei