Drobul este un preparat culinar tradiţional românesc, fiind una dintre mâncărurile specifice Sărbătorii de Paşti ce vor fi servite de întreaga familie, alături de ouă roşii şi pasca cu brânză.
Pentru că punem preț pe cultura tradițională bucovineană, cu pasiune şi multă muncă, am reuşit să lansăm pe piaţă o gamă nouă de produse cu gusturi deosebite folosind atât ingrediente de cea mai bună calitate cât si micile noastre secrete culinare si de producție.
Noile produse, printre care şi mult apreciatul drob sunt pregătite prin selectarea atentă a cărnii şi folosirea de condimente naturale de cea mai bună calitate.
În propriile magazine FACOS, sucevenii pot găsi produse precum muşchiul ţărănesc, pieptul ţărănesc, toba ţărănească, drobul și cârnații de oaie.
Obiectivul nostru este de a ne consolida poziţia pe piaţa internă, de a ne extinde şi a ne dezvolta în mod responsabil, astfel încât clienţii noştri să fie în permanenţă multumiţi de produsele oferite.