Ovitech Fotovoltaice
Ovitech Fotovoltaice
Ovitech Fotovoltaice
 
joi, 24 sep 2020 - Anul XXV, nr. 225 (7530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,8284 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Revitalizarea apei

Cercetările au arătat că, atunci când încercăm să filtrăm complet apa utilizând orice proces disponibil, ea își menține vibrația precedentă. În realitate, apa are memorie și este o substanță vie. Se pare că, atunci când curățăm apa și o filtrăm de substanțe chimice și alte impurități, într-un fel sau altul memoria sau amprenta respectivelor impurități rămâne în apă la nivel molecular, limitându-i beneficiile pentru sănătate. Ca să înțelegem bine acest lucru, trebuie să știm câte ceva despre biofotoni, cunoscuți în mediul științific ca somatide.

Știm de ceva vreme că orice formă de viață și materie e alcătuită din atomi, însă de curând s-a descoperit că toți atomii sunt alcătuiți dintr-o formă de lumină numită biofotoni. Biofotonii sunt, la momentul actual, cele mai mici corpuri energetice cunoscute. Mulți cercetători consideră acum că fotonii sunt lumină pură solidificată și, prin urmare, și orice formă de viață poate fi considerată lumină pură solidificată.

Observarea la microscop a acestor biofotoni, în cadrul unui experiment realizat de savantul japonez dr. Masaru Emoto, a arătat cum clusterii moleculari se schimbă foarte mult atunci când apa este expusă la sunet, muzică, chiar și la vibrații ale gândirii personale. Asta înseamnă că apa este ea însăși un organism viu, la fel ca plantele. În ziua de astăzi unii cercetători încă tind să considere apa ca fiind doar o compoziție chimică lipsită de viață. Mare parte din apa potabilă din orice oraș este reciclată și tratată cu clor și prin fluorizare, ca să nu mai pomenim de valul de pesticide care își croiește drum în rețeaua de apă prin infiltrările de pe teren. Toate acestea degradează considerabil calitatea apei. Putem spune că apa conține forță vitală.

Naturalistul austriac Viktor Schauberger a fost probabil primul care s-a ocupat de studiul apei vii. El a descoperit că apa ferită de soare din regiunile muntoase produce plante mai viguroase. În plus, a observat că vegetația și câmpurile irigate cu apă transportată noaptea dau recolte mai bune decât pajiștile și ogoarele învecinate. În urma cercetărilor, a reușit să explice însemnătatea proprietăților apei și a conceput diverse metode de a aduce și menține apa la un nivel optim de puritate și vitalitate. El vorbea în conferințele sale că apa în natură trebuie lăsată să își urmeze cursul pentru a-și menține nivelul maxim de energie. Tot el a observat că un curs natural de apă e modelat de cotituri șerpuite și țărmuri umbrite care îl feresc de lumina directă a soarelui, și că temperatura joasă și debitul natural sunt condiții necesare pentru ca apa să își păstreze energia. Din păcate, mare parte din apa consumată acum este deteriorată de substanțe chimice în timpul cât trece forțat în conducte sau în stații de tratare a apei.

Viktor Schauberger nu dispunea la vremea lui de aparatura performantă de astăzi ca să arate că fotonii există, dar, într-un fel sau altul, a înțeles acest lucru în mod intuitiv. Mulți savanți continuă și astăzi cercetările lui, unul dintre ei fiind Johan Grander care, prin intermediul companiei sale Grander Technology, a dezvoltat o modalitate de revitalizare a apei, readucând-o la cea mai organică formă a ei. Întrucât, chiar și filtrată, apa conține memoria impurităților anterioare, procesul de revitalizare a apei este la fel de important ca filtrarea ei. Apa care curge liberă în natură urmează întotdeauna calea naturală cu cea mai mică rezistență pe făgașul curgerii ei. Apa, ca entitate vie, înregistrează totul ca o amprentă, aproape ca un magnetofon lichid, stocând în frecvența ei subatomică frecvențele și influențele magnetice ale oricărui lucru cu care intră în contact. Până a ajunge la robinetul nostru, deși în unele cazuri poate fi relativ curată, e totuși încărcată cu vibrații nearmonioase provenite de la produsele chimice și elementele poluante înlăturate anterior din ea. Așa cum natura curăță apa prin intermediul formațiunilor de rocă sau al presiunii interne din adâncurile pământului, unitățile de revitalizare a apei de la Grander Technology fac același lucru cu apa potabilă.

Cei care nu-și permit achiziționarea unor astfel de unități de filtrare și revitalizare a apei pot să obțină o apă sănătoasă pentru băut prin depozitarea ei într-un vas de sticlă la întuneric și amestecarea apei înainte de consum până se creează în vas un efect de pâlnie sau vortex timp de câteva zeci de secunde. La final apa poate fi alcalinizată adăugând puțin suc proaspăt de lămâie.

 

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223
www.mihaimoisoiu.ro
E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revitalizarea apei.
 Vizualizări articol: 2342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 25 voturi
Revitalizarea apei5.0525

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei