vineri, 24 iul 2020 - Anul XXV, nr. 172 (7477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9771 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6489 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Servicii de calitate

Tratament pentru slăbit prin criolipoliză și lasere de ultimă generație pentru epilare definitivă, la Salonul Queen Elisabeta Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salonul Queen Elisabeta din municipiul Suceava vine în întâmpinarea clienților cu un tratament revoluționar pentru slăbit prin criolipoliză și  cu lasere de ultimă generație pentru epilare definitivă, tratamente non-invazive, care nu produc nici un disconfort semnificativ pacientului şi care oferă garanție 100%.

În încercarea de a atinge idealurile de frumusețe pe care și le setează, atât femeile, cât și bărbații apelează la o multitudine de tehnici de slăbire. O metodă cu rezultate spectaculoase este criolipoliza, o metodă revoluționară de slăbit.

Salonul de înfrumusețare Queen Elisabeta este afacerea Simonei Rusu, care ne-a dat câteva detalii despre eficiența tratamentului de slăbire prin criolipoliză, o procedură non-chirurgicală de slăbire localizată și remodelare a corpului, cu rezultate eficiente.

Criolipoliza poate fi folosită pe orice zone acoperite de țesut gras: zona subtoracală (linia sutienului), abdomen superior/ inferior, flancuri (șolduri), coapse intern / extern, zona subfesieră, genunchi sau gambe.

Pacientul care alege această procedură de slăbire nu va suferi nici un fel de durere, vânătaie, traume interne sau cicatrici, nu va simți senzația neplăcută de frig și nu va avea parte de efecte adverse sau complicații. De asemenea, criolipoliza nu necesită incizii sau anestezie. De aceea, merită să încercați această metodă de slăbire non-invazivă, la Salonul Queen Elisabeta, unde veți găsi şi un personal amabil, pregătit în orice moment să vă ajute, să vă ofere servicii impecabile, într-o atmosferă plăcută.

 

Epilare definitivă

Salonul Queen Elisabeta, unde accesul la servicii se realizează cu programare prealabilă, astfel încât să nu existe persoane în așteptare în interiorul incintei, asigurându-se o suprafață minimă de 4 mp pentru fiecare client și o distanță minimă de 2 m între oricare 2 persoane apropiate (acestea fiind doar o parte din măsurile de igienă care se respectă la salon), își așteaptă clienții și cu aparate de epilare definitivă (laser alexandrite și laser dioda), cu eficiență maximă. Ambele lasere au caracteristici care le fac eficiente pentru tratamentul de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Principala caracteristică a acestui tip de laser este lungimea de undă. Laserul diodă are lungimea de undă mai lungă decât laserul alexandrite. Laserul diodă funcționează cu lungimea de undă de 800-810 nm, iar laserul alexandrite are lungimea de undă de 755 nm.

Ședințele de epilare definitivă cu laser diodă se pot face şi vara, prin comparație cu alte aparate de generații mai vechi care nu permit acest lucru. Singura restricție este legată de faptul că după o şedință de epilare definitivă cu laser diodă nu este recomandată expunerea la soare patru zile. Nu pot să beneficieze de epilare definitivă cu laser diodă, care este un aparat medical, femeile însărcinate, femeile care alăptează şi persoanele care au probleme cardiace.

 

Aparat LPG –M6 Alliance, produs revoluționar

Clienții Salonului Queen Elisabeta beneficiază deja de tratamente de slăbire şi remodelare LPG cu aparat de ultimă generație M6 Alliance, singurul de acest gen care se găseşte în Suceava. Este vorba de un produs revoluționar în domeniul esteticii corporale şi faciale.

Cu ajutorul acestei versiuni ce tinde spre perfecțiune, corpul persoanei care vrea o schimbare se bucură de un tratament complet, realizat prin programe special concepute pentru tonifiere, slăbire şi întinerirea pielii. Astfel, LPG M6 Alliance elimină grăsimea, conferă fermitate pielii prin diminuarea aspectului de coajă de portocală şi stimulează producția naturală de acid hialuronic, elastină sau colagen.

Spre deosebire de alte proceduri estetice, LPG M6 reprezintă o alternativă eficientă şi non-invazivă, care ne ajută să obținem silueta la care am visat într-un mod firesc şi natural.

De asemenea, la Salonul Queen Elisabeta găsiți și aparat de bronzare, unul dintre cele mai bune de pe piață. Sucevenii care nu au mai folosit solarul pot să beneficieze de servicii ireproșabile care să nu le dăuneze pielii. Astfel, aparatul de bronzare de la Salonul Queen Elisabeta vine în ajutorul lor și elimină orice risc de roșeață sau nesiguranță atunci când persoana nu știe exact ce fel de tip de pigment are.

 

Măsuri de protecție

La efectuarea programării, clientul Salonului Queen Elisabeta va fi informat asupra faptului că accesul în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii, care nu trebuie să depășească 37 de grade Celsius, sub rezerva absenței simptomelor virozelor respiratorii și cu dezinfecția mâinilor.

Personalul angajat are obligația de a purta în permanență mânuși și mască, iar după fiecare client se va proceda la dezinfectarea instrumentarului și suprafețelor de lucru. Măștile de protecție utilizate de personal vor fi schimbate la un interval de cel mult 4 ore, iar mănușile vor fi dezinfectate după fiecare client. Incinta va fi aerisită la un interval de cel mult două ore.

 

Oferte!

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să vizitați Queen Elisabeta Suceava – Salon şi Parfumerie (str. Ştefan cel Mare, nr. 43, bl. E3, sc. C), telefon: 0330 803 058; 0748 279 422, www.parfumeriaa.ro, unde în această perioadă găsiți oferte greu de refuzat, reduceri și promoții atractive.

Este vorba de o ofertă la serviciile de remodelare corporală: criolipoliză cu 2 aplicatori, două ședințe, și 4 ședințe LPG (pe zona pe care faceți criolipoliză), plus 3 împachetări, toate la doar 700 de lei. De asemenea, puteți opta pentru epilare definită cu laser diodă, pe orice zonă a corpului, având 50% reducere. La Salonul Queen Elisabeta Suceava puteți alege 4 ședințe - criolipoliză (cu 2 aplicatori) la prețul de 1.000 de lei și primiți în plus două ședințe gratuit.

Clienții Salonului Queen Elisabeta care achită 20 de ședințe cu aparatul de remodelare corporală LPG Alliance M6, însumând 2.000 de lei, primesc 10 ședințe gratuit. Dacă plătesc 13 ședințe LPG, cu 1.500 de lei, primesc costum gratis. Cu 1.300 de lei puteți face 10 ședințe LPG facial și primiți 10 ședințe gratuit.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tratament pentru slăbit prin criolipoliză și lasere de ultimă generație pentru epilare definitivă, la Salonul Queen Elisabeta Suceava.
 Vizualizări articol: 3028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Tratament pentru slăbit prin criolipoliză și lasere de ultimă generație pentru epilare definitivă, la Salonul Queen Elisabeta Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei