luni, 9 mar 2020 - Anul XXV, nr. 56 (7361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9769 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6557 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ofertă

Darex Auto Suceava își așteaptă clienții să beneficieze și anul acesta de Programul Rabla

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Darex Auto, cel mai mare dealer auto din zona Suceava și Botoșani, reprezentant unic al mărcilor Dacia, Renault și Nissan, își așteaptă clienții și în acest an să beneficieze la achiziția unui autovehicul nou de oportunitățile oferite de programul Rabla 2020. 

Ministerul Mediului a anunțat în aceasta săptămână o serie de detalii suplimentare despre ediția din 2020 a programelor Rabla și Rabla Plus, programate să înceapă cu data de 17 martie.

În ceea ce privește achiziția de autovehicule, noutățile de anul acesta sunt acordarea unui ecobonus suplimentar de 1.000 de lei pentru mașinile echipate din uzină cu sistem GPL și pentru mașinile cu emisii de cel mult 96 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Potrivit reprezentanților Darex Auto Suceava, marca Dacia are în gamă, de la începutul anului, versiuni cu GPL, instalație oferită acum gratuit, pentru toate modelele exceptând Dacia Dokker și Dacia Lodgy care au doar motorizări diesel sau benzină.

De asemenea, noua generație Renault Captur este disponibilă la Darex Auto inclusiv cu o versiune cu GPL, urmând ca în perioada următoare să apară și modelele Renault și Nissan hibride.

Pentru doritorii de vehicule electrice există programul Rabla Plus, cu un ecotichet de 45.000 de lei ce poate fi cumulat și cu prima de casare de 6.500 de lei. Trebuie subliniat faptul că Darex Auto poate oferi clienților și modelele Nissan Leaf și Renault Zoe, cele mai vândute modele electrice din Romania și Europa.

Celelalte condiții ale programului au rămas neschimbate față de anii anteriori, și anume vechimea de la data primei înmatriculări în Romania de minimum opt ani pentru vehiculele care vor fi scoase din uz.

Cei interesați de programul Rabla pot afla informații suplimentare și se pot înscrie accesând site-ul www.darex.ro, sau la sediile dealerului din Suceava, Botoșani, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc. Nu în ultimul rând, mai trebuie precizat că Darex Auto oferă și un voucher cadou cu valoare cuprinsă între 200 și 350 de lei (cu TVA inclus) pentru achiziția de accesorii la comanda unui autovehicul prin programul Rabla 2020.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Darex Auto Suceava își așteaptă clienții să beneficieze și anul acesta de Programul Rabla.
 Vizualizări articol: 2459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Darex Auto Suceava își așteaptă clienții să beneficieze și anul acesta de Programul Rabla0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei