Organizatorii ediţiei de anul acesta a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” au pregătit două zile pline cu spectacole folclorice, care vor avea loc pe 14 şi 15 septembrie. Ediţia de anul acesta a târgului de toamnă are loc până pe 15 septembrie pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. La târg sunt prezenţi circa 30 de producători, membri ai Asociaţiei „Produs în Bucovina”, aproximativ 40 de meşteri populari, dar şi unităţi gastronomice şi două stâne tradiţionale. În ultimele două zile ale târgului spectacolele folclorice vor avea loc între orele 13:00-20:00, pe scena din faţa Casei de Cultură.
Sâmbătă vor susţine spectacole grupul folcloric ,,Izvoraşul” din Liteni, formaţia de dansuri ucrainene „Kozaciok” din Bălcăuţi, grupul vocal „Moldava” din Fălticeni, grupul folcloric ,,Cetina” din Vama, grupul vocal instrumental ,,Piatra Şoimului” din Câmpulung Moldovenesc, formaţia de dansuri „Plaiurile Pojorâtei”, grupul vocal instrumental ,,Dor Bucovinean” din Siret şi grupurile folclorice „Balada Humorului” din Gura Humorului, „Străjăncuţa” din Straja şi „Stejărelul” din Cajvana. Pentru duminică sunt programate spectacolele susţinute de fanfara din Preuteşti, grupurile folclorice „Sălăceanca” din Salcea, „Dor” din Moara, „Arcanul Bătrânesc” din Frătăuţii Noi, „Trandafirul” din Calafindeşti, ansamblurile „Dor Bucovinean” din Botoşana, „Mănăstirenii” din Mănăstirea Humorului, „Flori de Bucovina” din Sadova, grupul folcloric „Obcina Stânişoarei” din Mălini, ansamblul polonez „Solonceanka” din Soloneţul Nou şi Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava.
Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Centrul Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Suceava, Primăria municipiului Suceava şi Asociaţia „Produs în Bucovina”.
Cei care vor veni la târg vor putea cumpăra produse alimentare tradiţionale, siropuri, brânzeturi, vinuri de colecţie, produse din carne, produse din carne de vită, produse din carne de porc, oaie sau pasăre, dar şi nenumărate dulciuri provenite direct de la gospodine, produse apicole şi de panificaţie, gemuri, fructe, vinuri obişnuite şi brânzeturi alese, oale de lut sau ustensile de casă făcute manual.