Mâine, pe 13 iulie, la ora 13:00, va avea loc MAREA INAUGURARE FRYDAY în IULIUS MALL SUCEAVA, ce îl are ca invitat special pe arhicunoscutul vloger DORIAN POPA, care cu această ocazie va face poze şi va da autografe în zona restaurantului, tuturor celor care au posterul FRYDAY - DORIAN POPA, poster care poate fi procurat gratuit în urma achiziţionării oricărui produs din meniul restaurantului FRYDAY.
FRYDAY este singurul restaurant din ROMÂNIA care prăjeşte în ulei de alune, un ulei cu proprietăţi benefice asupra sănătăţii, proprietăţi care sunt prezentate pe paginile noastre de socializare şi vor fi introduse şi într-un câmp special pe site-ul nostru www.fryday.ropentru a vă convinge!
Conceptul FRYDAY este unul care vrea să ofere nu doar FAST FOOD, ci GOOD FOOD FAST prin atenţia cu care şi-a selectat furnizorii, dar şi prin metodele de preparare in house a multor produse dintre cele comercializate. Printre acestea vom enumera cartofii proaspeţi tăiaţi în locaţie în faţa dvs., puiul proaspăt care este pregătit după o reţetă proprie, siropurile de căpşuni şi banane ale milkshake-ului nostru delicios care este preparat din fructe proaspete, dar vom aminti şi proporţia de 100% carne de vită din burgerul şi FRYDOG-ul nostru.
Dorim să oferim produse proaspete şi personalizate, aşadar la FRYDAY tu eşti Chef-ul, deoarece poţi adăuga până la 14 toppinguri în burgerul şi frydog-ul tău, primele 8 fiind gratuite.
Conceptul prin care puteţi crea propriul burger vă va oferi o varietate de câteva mii de sandwich-uri, ceea ce înseamnă că de fiecare dată când ajungi la FRYDAY poţi încerca o experienţă nouă.
Junior Meal este brandul propriu al FRYDAY în cadrul căruia copiii vor beneficia de o jucărie diferită în fiecare săptămână, urmând ca la 6 săptămâni să schimbăm tema cu una nouă.
Printre invitaţii speciali vrem să îl menţionăm pe YASSINE OUAALI, un olandez de origine marocană, care deţine mai multe shop-uri de cartofi proaspeţi în capitala Olandei, Amsterdam, numite PONT NEUF, el fiind parte a proiectului nostru în perioada de dezvoltare şi research. Va fi prezent în locaţie şi va supraveghea atent întreg procesul de tăiere şi preparare a cartofilor prăjiţi.