Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 253 (6963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,7317 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia a II-a

„Gusturi şi arome” pentru studenţii străini de la Facultatea de Ştiinţe Economice Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Manifestarea „Gusturi şi arome”, organizată de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică (FSEAP), se află la a doua ediţie, fiind o iniţiativă menită să implice atât studenţii Erasmus+ care studiază în acest semestru în cadrul facultăţii, cât şi alţi studenţi străini înmatriculaţi la această facultate. Organizată sâmbătă, 3 noiembrie, ea a reunit 6 echipe de studenţi din 6 ţări, care au gătit câte un preparat tradiţional din ţara lor, au prezentat ingredientele, modul de preparare şi ocazia cu care se consumă, după care a urmat o sesiune de degustare a produselor realizate. Pe masă au fost aşezate produse din Spania, Turcia, Ucraina, Turkmenistan, Republica Moldova şi România, într-o gamă de gusturi, culori şi arome foarte diferite, dar atractive şi apetisante. Echipele Spaniei şi Turciei au fost formate din studenţii Erasmus+ aflaţi în acest semestru la FSEAP, în timp ce echipele din Ucraina, Republica Moldova şi Turkmenistan au fost formate din studenţi de la programul de studii de licenţă Afaceri internaţionale, anul I. Pentru echipa României, au gătit studenţi de la programul de masterat cu predare în limba engleză Planning of New Tourism Products and Destination Management, anul I. Organizatorul acţiunii, conf. univ. dr. Angela Albu, responsabilul Erasmus al FSEAP, a declarat că astfel de activităţi sunt foarte importante pentru integrarea studenţilor străini în colectivele de studenţi, oferind posibilitatea de a se cunoaşte reciproc, de a schimba informaţii legate de cultura, obiceiurile şi tradiţiile fiecărui popor. La nivelul FSEAP există o preocupare constantă pentru internaţionalizare şi, în acest context, promovarea facultăţii prin intermediul studenţilor care vin şi studiază aici este una dintre metodele cele mai eficiente. Pe lângă această manifestare, studenţii străini sunt implicaţi constant în activităţi extracurriculare comune cu studenţii români (excursii, conferinţe, întâlniri cu invitaţi etc.), astfel încât perioada pe care o petrec în universitatea suceveană să nu fie doar una de pregătire profesională, ci şi de dezvoltare personală.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Gusturi şi arome” pentru studenţii străini de la Facultatea de Ştiinţe Economice Suceava.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Gusturi şi arome” pentru studenţii străini de la Facultatea de Ştiinţe Economice Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei