Meniuri zilnice gustoase, sănătoase şi la preţuri accesibile. Aceasta este oferta pe care firma de catering „Sare, Piper şi Suflet” Suceava o propune sucevenilor, alături de asigurarea celor mai înalte standarde de calitate. Înfiinţată în anul 2017 de doi tineri care vor să revoluţioneze piaţa, cu experienţă în domeniul Horeca, „Sare Piper şi Suflet” doreşte să joace un rol important ca furnizor de servicii complete de catering în municipiul Suceava. Încă de la început, „Sare, Piper şi Suflet” s-a axat pe servirea meniului zilei pentru persoanele care vor să mănânce sănătos, oferind meniuri controlate caloric. Aşa cum declară cei doi tineri care au iniţiat această afacere, dorinţa lor este de a furniza cel mai bun serviciu de livrări din Suceava, cu meniuri special gândite nutriţional şi din ingredientele cele mai bune. „Secretul unei mese delicioase porneşte de la alegerea ingredientelor. Pentru că nu avem un meniu fix, avem libertatea de a găsi cele mai bune ingrediente şi în funcţie de asta să propunem o masă cu adevărat delicioasă. Suntem foarte atenţi la tot ce cumpărăm şi toate sursele sunt verificate. Preferăm ingrediente preponderent locale şi de sezon, toate din surse ecologice”, au spus proprietarii „Sare, Piper şi Suflet”. Astfel, aprovizionarea cu alimente se face de la distribuitori locali, Superstar, Agrirom, Avi Top, precum şi de la Selgros sau Metro. Legumele folosite, pe perioada sezonului de legume, au fost achiziţionate din satul Mitocaş, din Mitocu Dragomirnei, de la un producător în curs de certificare BIO. De asemenea, firma face zilnic aprovizionarea cu alimente, proporţia cea mai mare a produselor fiind cele proaspete sau refrigerate.
Pentru a asigura calitatea produselor pe care le vând, bucătăria „Sare, Piper şi Suflet” este utilată cu cele mai moderne echipamente profesionale, achiziţionate cu ajutorul programului de finanţare Romania Start-up Nation. „Tehnologia pe care o folosim ne permite să oferim calitate constantă, fără diferenţe între porţii. De asemenea, oferim siguranţa că alimentele sunt preparate corect, fără a fi gătite prea puţin sau în exces. După fiecare zi echipa noastră are un program de curăţenie şi mentenanţă, pentru ca bucătăria să funcţioneze mereu la capacitate optimă”, au arătat proprietarii „Sare, Piper şi Suflet”.
Meniurile sunt furnizate în ambalaje ecologice
O noutate pe piaţa de catering din municipiul Suceava sunt şi ambalajele în care sunt livrate meniurile zilnice. Astfel, ambalajele în care se vând meniurile „Sare, Piper şi Suflet” sunt ecologice, respectiv caserole din trestie de zahăr, reciclabile 100% şi caserole din PP, reciclabile 99%. Mai mult, ambalarea meniurilor se face automat, aseptic, oferindu-se astfel garanţia asigurării standardelor de igienă necesare unei astfel de activităţi.
În ceea ce îi priveşte pe clienţii „Sare, Piper şi Suflet”, aceştia sunt în special persoanele ocupate, care îşi doresc un meniu sănătos, clienţi din zona afacerilor, persoane cu venituri peste medie, deschise la nou.
Trebuie spus că în momentul de faţă „Sare, Piper şi Suflet” oferă în sistem de catering doar masa de prânz, însă în scurt timp vor fi adăugate şi alte servicii, precum livrarea micului dejun şi a gustării de la ora 10:00 pentru persoanele care mănâncă meniuri controlate caloric sau care doresc să mănânce sănătos. Mai mult, începând din 2019, „Sare, Piper şi Suflet” intenţionează să ofere un meniu complet, respectiv mic dejun, dejun, cină şi gustările de la 10:00 şi 17:00. Unul dintre următorii paşi în dezvoltarea activităţii va fi şi deschiderea unui magazin „Sare, Piper şi Suflet” ce va servi meniurile oamenilor grăbiţi, care îşi iau mâncarea pentru a o servii la birou sau o servesc în incinta
magazinului.
Nu în ultimul rând, cei doi tineri care au iniţiat această afacere au dat asigurări că obiectivul principal al „Sare, Piper şi Suflet” îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor fără a scădea calitatea meniurilor. Meniurile zilnice se pot vizualiza şi comanda pe www.sarepiper.ro, sau la numărul de telefon 0720.96.96.96.