Ceata de bucătari din Frăţia Ceaunelor va ajunge în premieră la Suceava la acest final de săptămână. Se anunţă un festin culinar care va fi găzduit de Coliba Haiducilor, în stabilimentul de la ieşirea din municipiul Suceava spre Gura Humorului. Potrivit organizatorilor va fi un ospăţ dacic, cu preparate tradiţionale, pregătite pe baza unor reţete din moşi-strămoşi atestate documentar.
Cei care doresc să guste din aceste produse pregătite de bucătarii care vor vizita Suceava au la dispoziţie două zile, respectiv sâmbătă şi duminică, 15 şi 16 septembrie.
Astăzi, produsele gastronomice vor putea fi degustate începând cu ora 16.00, iar duminică evenimentul este programat să înceapă la ora 14.00.
„Este un eveniment pe care am dorit să-l aducem la Suceava în această toamnă. Este un concept care îmbină mai multe elemente, dar cel mai important este ca oamenii care vor veni să se simtă ca la propria petrecere. Din punctul nostru de vedere este cel mai important eveniment gastronomic al toamnei în Suceava, acţiune la care distracţia este garantată”, au arătat organizatorii, respectiv cei care conduc Coliba Haiducilor.
Preţul de intrare pentru o zi este de 60 de lei de persoană, ceea ce include şi multă distracţie, asigurată inclusiv de dansatori profesionişti. Muzica populară va fi la ea acasă, iar organizatorii speră ca horele să se lege una după alta. De altfel, fundalul sonor va fi asigurat duminică de Margareta Clipa şi Grigore Gherman, doi artişti recunoscuţi pe plan naţional.
Seara va aduce şi un foc de tabără, astfel încât evenimentul să fie unul de neuitat pentru toţi cei care vor alege să-şi petreacă timpul liber la Coliba Haiducilor la acest final de săptămână.
Rezervări şi informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0752 111 989 sau 0758 482 642.