vineri, 11 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 104 (6814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9769 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6557 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Destinaţie

Bucovina va fi inclusă pentru a treia oară într-un circuit turistic internaţional de lux

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bucovina a fost inclusă şi anul acesta ca destinaţie într-un circuit internaţional de lux. După experienţa pozitivă pe care turiştii din mai multe ţări au avut-o în Bucovina, anul trecut, în timpul perioadei petrecute în România, compania TCS World Travel a păstrat judeţul Suceava printre destinaţiile din circuitul „Regatele şi culturile din Euro-Asia”. Este pentru a treia oară consecutiv când TCS World Travel include Bucovina în acest circuit, în care sunt incluse opriri în Portugalia, Lituania, Kyrgyzstan, Turkmenistan, Iran, Oman, Albania, România şi Spania. Fiecare turist care a vrut să facă acest circuit a plătit o sumă de aproape 81.000 de dolari. Transportul turiştilor se realizează cu un avion de lux al companiei TCS World Travel, o aeronavă Boeing 757, iar în fiecare ţară din circuit sunt incluse vizite la cele mai importante obiective turistice.

Reprezentantul companiei româneşti Beyond Dracula, Raluca Şpiac, ne-a declarat că turiştii străini vor petrece un sejur de patru zile în România. Săptămâna viitoare, una dintre cele patru zile va fi rezervată excursiei în Bucovina. Raluca Şpiac a precizat că, timp de câteva ore, turiştii vor vizita mănăstirile Humorului şi Voroneţ şi vor lua masa la o pensiune din zonă, unde vor fi serviţi cu mâncăruri şi băuturi tradiţionale din Bucovina. „În mod consecvent, toţi oaspeţii din cele două grupuri care au participat la excursiile de anul trecut au spus că România a fost o surpriză extrem de plăcută. Mai mult, oaspeţii noştri au spus că prânzul pe care l-au servit în Bucovina a fost cel mai bun prânz de pe parcursul tuturor celor 24 de zile cât durează circuitul. Oaspeţii au fost încântaţi de experienţa din România, de mănăstirile din Bucovina şi de produsele tradiţionale din această zonă”, a spus reprezentantul Beyond Dracula, compania care organizează pentru TCS World Travel sejurul din România al turiştilor care participă la circuitul „Regatele şi culturile din Euro-Asia”.

TCS World Travel este una dintre cele mai cunoscute companii de turism din lume, oferind în ultimii 20 de ani excursii de lux, cu avioane private, în mai bine de 200 de ţări. Una dintre cele mai spectaculoase şi de lux aeronave folosite de companie este cea care va ateriza săptămâna viitoare pe aeroportul din Suceava, un Boeing 757, modificat pentru a avea doar 52 de locuri astfel încât turiştii să beneficieze de condiţii de călătorie de lux.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina va fi inclusă pentru a treia oară într-un circuit turistic internaţional de lux.
 Vizualizări articol: 3587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucovina va fi inclusă pentru a treia oară într-un circuit turistic internaţional de lux0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei