Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 nov 2017 - Anul XXII, nr. 266 (6682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

La Izvoarele Sucevei

Un drum județean care nu a văzut niciodată asfalt a ajuns o uliță mocirloasă plină de gropi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul din cele mai importante drumuri judeţene din zona de munte a judeţului, DJ 175, care pleacă de la intersecţia cu DN 17, la Pojorâta, şi merge până la Izvoarele Sucevei prin Fundu Moldovei, Breaza şi Moldova Suliţa, are încă o porțiune care nu a trecut de rangul de uliță desfundată. Se întâmplă la Izvoarele Sucevei, unde modernizarea DJ 175 a înaintat câțiva kilometri, însă nu a fost finalizată. Așa se face că pe o porțiune de aproximativ trei kilometri, din zona primăriei din comună și până la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei, drumul județean  a ajuns în această perioadă o uliță mocirloasă plină de gropi.  Fotografiile pe care ni le-a transmis un cititor sunt cât se poate de grăitoare în acest sens. Marea supărare a oamenilor din Izvoarele Sucevei este că drumul de pământ nu a fost nivelat cu un compactor, pentru a fi cât de cât circulabil. Drumul este practic o aglomerație de gropi, cel mai adesea umplute cu apă. În aceste condiții, este foarte greu de circulat cu mașina și realmente groaznic pe jos.

Primarul comunei Izvoarele Sucevei, Mihail Mechno, spune că a făcut toate demersurile necesare la administratorul drumului, Consiliul Județean Suceava, și are promisiuni că drumul va fi nivelat până la intrarea în iarnă:

„Drumul are într-adevăr nevoie de o intervenție, însă contractul de întreținere a expirat, iar procedurile de licitare au întârziat noul contract. Din ce știu, este un nou contract de întreținere în vigoare și avem  promisiuni că se vor aduce câteva mașini de piatră pentru nivelarea drumului”, a declarat primarul.

El a spus că porțiunea cu mari probleme este de aproximativ 3 kilometri.

Localnicii din Izvoarele Sucevei sunt supărați că nimeni  nu s-a gândit încă din vară să rezolve această problemă și trag un semnal că și în această zonă mai izolată, aflată la câțiva pași de granița cu Uniunea Europeană, trăiesc oameni, locuitori ai județului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un drum județean care nu a văzut niciodată asfalt a ajuns o uliță mocirloasă plină de gropi.
 Vizualizări articol: 3946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un drum județean care nu a văzut niciodată asfalt a ajuns o uliță mocirloasă plină de gropi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei