Coliba Haiducilor, stabilimentul deschis acum un an la ieşirea din municipiul Suceava spre Gura Humorului, vine cu noi provocări pentru clienţii care îi vor trece pragul. Adaptată pentru această perioadă a anului este grădina de vară, un loc intim şi ferit de razele arzătoare ale soarelui.
Nu este singura noutate de la Coliba Haiducilor, care a adus în meniu şi o serie de produse de mare interes. Cuptorul pentru pizza pe vatră asigură o savoare aparte pentru produsul final, în timp ce la proţap se va putea găti în mod tradiţional viţelul, oaia sau purcelul.
În meniu sunt şi o serie de mâncăruri autentice bucovinene străvechi, cum ar fi găina în pat de sare, sarmalele în cuib înfundate în cuptor în vas de lut sau zama de găină înfundată în cuptor în vas de lut.
„O parte din aceste noi produse din meniu vor putea fi comandate la faţa locului, dar pentru altele este nevoie de precomandă cu minimum 24 de ore înainte pentru a avea timp să le pregătim. Tot ceea ce am făcut este pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri, care, cred eu, au descoperit un loc unde pot petrece clipe de neuitat. Şi pentru că vrem să oferim cele mai bune condiţii, zilele următoare vom deschide şi trei piscine, una destinată copiilor, una pentru adulţi şi alta cu apă sărată”, a precizat Mihaela Doina Popinciuc, administratorul restaurantului Coliba Haiducilor.
Cu ocazia aniversării de un an, diseară, începând cu ora 19.00, clienţii de la Coliba Haiducilor vor avea parte şi de un spectacol de muzică populară şi lăutărească susţinut de formaţia Adelina Fulga.
Acest stabiliment a apărut din pasiune, dar şi cu investiţii serioase, atât din fonduri proprii, cât şi bani de la Uniunea Europeană.
„Vrem să-i ducem înapoi în timp pe oameni, pe cei care ne calcă pragul, în atmosfera hanurilor de altădată. Şi asta nu doar prin structura de lemn şi reproducerea în interior a unor colţuri peisagistice din Bucovina, ci şi din punct de vedere gastronomic. E o atmosferă caldă cu care sperăm să-i cucerim pe clienţi şi să-i determinăm să revină cu mare drag”, a arătat Mihaela Doina Popinciuc.
Coliba Haiducilor Bucovina se adresează şi celor care doresc să organizeze nunţi sau alte petreceri. Stabilimentul dispune de un restaurant cu 120 de locuri şi o terasă acoperită cu pergola pentru 80 de persoane.
Locaţia de trei stele are şi 40 de locuri de parcare păzite, dar şi şapte camere şi două apartamente dotate cu băi proprii.