Patru turişti din Galaţi care şi-au petrecut sărbătorile de Crăciun în Bucovina au ajuns la spital după ce au servit masa la un restaurant din Marginea. Cele patru persoane, cu vârste între 21 şi 39 de ani, erau cazate la Vatra Moldoviţei şi au plecat să viziteze mănăstirile din zonă.
Pe drum au oprit la un restaurant din Marginea, unde au servit ciorbă de văcuţă cu smântână şi ciolan afumat. După o anumită perioadă, cei patru au acuzat probleme şi au început să vomite, motiv pentru care s-au deplasat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.
Medicii de aici au anunţat Direcţia pentru Sănătate Publică Suceava, care a trimis inspectorii în control la restaurantul unde gălăţenii au servit masa. S-au prelevat probe, iar acestea urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce anume a provocat toxiinfecţia alimentară a celor patru persoane.