Cea mai nouă carmangerie care s-a deschis în Suceava îşi propune să ofere produse de cea mai bună calitate. Gheorghe Şcheuleac, omul care a pus pe picioare această afacere de 500.000 de euro, crede că reclama pe care a ales-o pentru preparatele care ies de pe porţile carmangeriei din Vornicenii Mici este una în acord perfect cu dezideratele pe care şi le-a propus.
„Îţi plouă în gură” este un slogan care îi va readuce pe clienţi tot mai des la magazinul de desfacere din fosta hală de carne situat lângă parcarea de la Piaţa Mare, un magazin în care se vor regăsi peste 30 de sortimente de preparate dintre cele mai diverse.
Ideea de a deschide carmangeria CATYRAL i-a încolţit în minte omului de afaceri în urmă cu aproximativ doi ani. Pentru că are două ferme de creştere a porcilor s-a gândit să creeze un ciclu complet, iar înfiinţarea abatorului şi a carmangeriei este un prim pas în acest sens.
„Anual, din cele două ferme de creştere ies 15.000 de capete de porcine. Animalele erau cumpărate de proprietarii unor carmangerii, dar după o analiză atentă am ajuns la concluzia că ar fi mai eficient să deschid propria carmangerie”, a explicat Gheorghe Şcheuleac.
Aşa se face că în vara anului trecut s-a pus pe treabă, iar după o muncă intensă, care a necesitat inclusiv obţinerea a zeci de avize şi atestarea celor peste 30 de sortimente de preparate care sunt oferite spre comercializare, a ajuns la etapa finală: deschiderea carmangeriei.
„Deviza pe care mă axez este calitate înainte de toate, şi asta pentru că ştiu exact care sunt produsele pe care le folosesc drept materie primă. În afară de carnea de porc care provine exclusiv din cele două ferme proprietate personală, carnea de vită este achiziţionată din locuri autorizate, ceea ce oferă garanţia că toate produsele sunt naturale. Suntem noi pe această piaţă a preparatelor din carne, dar am convingerea că ne vom impune şi vom fi căutaţi de un număr tot mai mare de persoane şi firme. Spun asta pentru că asigurăm distribuţia nu doar pentru propriul magazin, ci şi pentru alţi potenţial clienţi care doresc să vândă preparatele noastre. Raportul preţ-calitate este un atu care în timp se va dovedi unul extrem de important, mai ales că în judeţul Suceava suntem singura societate care creşte animale şi procesează carnea în propria carmangerie”, a arătat Gheorghe Şcheuleac.
Şi pentru că şi-a propus să formeze un ciclu complet, administratorul carmangeriei CATYRAL a anunţat că anul viitor intenţionează să inaugureze şi o fermă de reproducţie, ceea ce va însemna că toată carnea va fi urmărită de la fătarea porcilor, la procesul de creştere, iar mai apoi la procesul de abatorizare şi în final la operaţiunile de preparare a produselor care vor ajunge pe mesele sucevenilor.