Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2016 - Anul XXI, nr. 281 (6394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,972 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5778 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Spectacolul ,,Deschide ochii! Deschide inima!”, ediția a XI-a, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava organizeaza sâmbătă, 3 decembrie, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, începând cu ora 11.00, la Iulius Mall Suceava, spectacolul ,,Deschide ochii! Deschide inima!”. Pe scenă vor evolua copii și persoane adulte cu dizabilități din cadrul centrelor de plasament și din cadrul centrelor de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică sucevene, dar și persoane cu dizabilități din cadrul ONG-urilor și din cadrul Spitalului de Psihiatrie Siret. Organizatorii ne-au spus că vedetele vor fi, în principal, persoanele cu dizabilități. Tot sâmbătă, va fi organizată şi o expoziție care va conține produse realizate de beneficiarii serviciilor sociale. Anul acesta, evenimentul se va desfășura sub sloganul ,,Singura dizabilitate reală a omului este incapacitatea de a simți iubire pentru semenii săi”, iar mesajul organizatorilor este acela de a vedea dincolo de aparențe, de a aprecia efortul fiecărei ființe de a-și depăși condiția și de a deveni conștienți că iubirea pentru cei din jur este cea care ne face să evoluăm. Invitați speciali: Angelica Flutur, Laura Haidău, Manuela Pohoață, Andreea Caciur, Luisa Vasilcovici, Marian Dafin, Formaţia ,,Dinamic Grup” Suceava, Rareș Golean şi elevii clasei a IX-a C de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” Suceava. Echipa de organizare a evenimentului: Margareta Isăilă, director executiv adjunct, Nicoleta Daneliuc, șef serviciu, Serviciul Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilități, Cristina Doroftei, șef centru CRRN Mitocu Dragomirnei, Brîndușa Bialy, șef serviciu, Serviciul Echipe Mobile, Laura Bocăneț, asistent medical principal CRRN Mitocu Dragomirnei şi coordonatoarea evenimentului. Parteneri: Iulius Mall Suceava, Asociațiile Multicare, Kontrast-E, SAVE, AREAS, Fundația ANA, Auchan, Cornelia Procopiuc, Omnitehnic, Asociația părinților și profesorilor de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” şi de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul ,,Deschide ochii! Deschide inima!”, ediția a XI-a, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Spectacolul ,,Deschide ochii! Deschide inima!”, ediția a XI-a, la Iulius Mall Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei