Toate birourile Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Suceava s-au mutat în noul sediu, de la Casa Prieteniei, de pe Aleea Ion Grămadă nr. 1-3 din municipiul reşedinţă de judeţ. În clădire mai funcţionează Biroul Francez şi Biroul German, ale regiunilor cu care Consiliul Judeţean Suceava are parteneriate şi studioul de înregistrări al Centrului Cultural Bucovina, care funcţionează în două camere amenajate la demisol.
Odată cu transferul imobilului către Direcţia de Drumuri, în data de 1 martie, a fost evacuată şi fanfara din Suceava din spaţiile pe care le-a ocupat la demisol.
Dreptul de administrare asupra spaţiilor de la demisol, în suprafaţă totală de 83,24 mp, a fost dat Centrului Cultural Bucovina în anul 2013, dar consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de la sfârşitul lunii februarie a.c. revocarea hotărârii de consiliu prin care fusese acordat şi păstrarea în administrare doar a celor două camere pentru studio. Centrul Cultural, prin managerul Viorel Varvaroi, a solicitat Consiliului Judeţean transmiterea în folosinţă gratuită a spaţiului de 34,82 mp, iar deliberativul a aprobat suprafaţa de 40,38 mp.
În legătură cu evacuarea fanfarei, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, ing. Radu Avădănei, a explicat că demisolul îi este necesar pentru voluminoasa arhivă a instituţiei. Avădănei a arătat că o paralelă între fanfara din Suceava şi Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” pentru a justifica în vreun fel utilizarea gratuită a demisolului în continuare este forţată deoarece fanfara aparţine unei entităţi private, Asociaţia ”Maestro Art”, în timp ce ansamblul este o instituţie publică. Din informaţiile noastre, asociaţia de care aparţine şi fanfara care cântă la diverse evenimente publice organizate de Primăria Suceava a folosit demisolul de la Casa Prieteniei vreme de opt ani fără să plătească un leu chirie. După evacuare, administraţia locală a primit fanfara în clădirea Cinematografului Modern.