Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2015 - Anul XX, nr. 297 (6109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,7317 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În prag de sărbători

Silvicultorii suceveni au făcut fericiţi locatarii unui cămin de bătrâni din Pojorâta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii Direcţiei Silvice Suceava au reuşit să aducă zâmbetul pe chipurile locatarilor unui cămin de bătrâni din Pojorâta. La fel ca în fiecare an, aceştia s-au mobilizat, fiecare donând cât a putut, astfel încât din sumele adunate să asigure alimentele necesare pregătirii meselor zilnice ale celor care trăiesc la căminul de bătrâni, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

De cadoul lor de Crăciun au beneficiat 17 persoane – nouă bărbaţi şi opt femei, care sunt îngrijiţi zi de zi în cadrul „Centrului filantropic Sf. Vasile cel Mare”, care funcţionează în cadrul parohiei „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil" din Valea Putnei, comuna Pojorâta.

„Ne-am bucurat să vedem că sunt bine îngrijiţi, că le sunt create condiţii decente de trai, mai ales că aşezământul este gestionat din fonduri proprii, iar din ce am înţeles rar ajung acolo ajutoare din alte părţi”, a spus Cezar Tulbure, şeful serviciului de Pază a pădurilor, care, ajutat de colegii din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, dar şi de membrii Ocolului Silvic Pojorâta, a mers la căminul de bătrâni încărcat cu bunătăţi.

Fiecare dintre locatarii căminului a primit câte o plasă plină cu fructe şi dulciuri, în vreme ce pentru asigurarea hranei lor zilnice, la bucătăria centrului de îngrijire a bătrânilor au fost duse cantităţi apreciabile de orez, făină, zahăr, ulei, pulpe, caşcaval, brânză, ouă, fasole, fructe şi baxuri de apă minerală, care le sunt suficiente tuturor pentru întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Acţiunile caritabile au devenit o adevărată tradiţie în rândul silvicultorilor suceveni, care se mobilizează să-şi ajute semenii nu doar la marile sărbători din an, ci de fiecare dată când au aflat despre oameni care necesitau o mână de ajutor, ca în cazul unor evenimente tragice, care au afectat oameni din comunităţile în cadrul cărora îşi desfăşoară activitatea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silvicultorii suceveni au făcut fericiţi locatarii unui cămin de bătrâni din Pojorâta.
 Vizualizări articol: 1545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Silvicultorii suceveni au făcut fericiţi locatarii unui cămin de bătrâni din Pojorâta1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Trandafiri de gheață Îmbină surâsul verii cu o dulce brumă de zahăr... Sunt fursecuri fragede, fine, care arată bine pe orice platou cu prăjiturele diverse și se păstrează gustoase mult timp.Avem nevoie de:250 g untură de porc, o cană smântână cu... Citeşte