Vedeta bucătăriei americane, deliciosul hamburger, cel mai la îndemână fel de mâncare ce poate fi procurat de cineva care vrea să se hrănească fără să piardă vremea, este disponibil de acum sucevenilor, în patru variante care merită încercate.
Sucevenii care doresc să îşi încânte papilele gustative cu aroma cărnii de vită prăjită exact cât trebuie, aşezată între felii de pâine de casă, proaspăt scoasă din cuptor, cu amestecuri diverse, de brânză, salată iceberg, roşii, ceapă sau castraveţi muraţi, cu o porţie generoasă de cartofi prăjiţi, toate în combinaţie cu sosuri special create, au la dispoziţie burgerii americani de la Kaffeehaus, locația ce leagă Restaurantul Bucovina de Hotel Bucovina Severin.
În vreme ce reţetele folosite sunt americane, ingredientele sunt autohtone, din carne de vită de cea mai bună calitate, crescută în România, dar şi cu cartofi din culturile locale.
Gustul savuros şi faptul că este un fel de mâncare care ţine de foame timp îndelungat, asigurând şi energia necesară organismului, fac din hamburgerii de la Kaffeehaus o
alegere inspirată pentru masa de prânz sau pentru o gustare rapidă de dimineaţă.
Pentru cei presaţi de timp sau care nu au posibilitatea să meargă până la Kaffeehaus, unde pot servi şi o cafea de calitate, care să-i menţină energici întreaga zi, comenzile sunt servite şi la domiciliu, transportul fiind gratuit, fără a fi impusă o comandă minimă.
Cele patru variante de burgeri americani disponibili de acum şi în Suceava sunt The most wanted Burger, The bacon cheese Burger, The red chilli Burger şi Chiken Burger, toate având incluşi cartofii şi sos la alegere.
În plus, până pe 18 august, la orice burger comandat va fi oferit şi un desert din partea casei.