joi, 30 iul 2015 - Anul XX, nr. 174 (5986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9768 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,7609 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De la 15 iulie

Un fost profesor de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un fost profesor de limba şi literatura română de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, care a schimbat catedra cu un loc de muncă în Ministerul Public, ca procuror, a fost delegat recent să conducă Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Dragoş Bujorean (40 de ani) este licenţiat în cadrul a două facultăţi, Litere, la Universitatea Suceava, şi Drept, la Universitatea Bucureşti, iar în 2010 a absolvit Institutul Naţional de Magistratură, începându-şi cariera de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

Dosare grele instrumentate de procurorul Bujorean

Procurorul Bujorean a reuşit să facă vâlvă la Botoşani, preluând un dosar cu cel mai mediatizat caz de tâlhărie din judeţul vecin (cu prejudiciu de 37.000 de euro), dosar în care, aşa cum scria presa botoşăneană, s-a lăsat cu „reţineri, arestări, percheziţii, interceptări telefonice, audieri la miezul nopţii, acţiuni sâmbăta şi duminica, amendarea unora dintre cei mai cunoscuţi avocaţi, dar şi impunerea unor interdicţii care au vizat indirect câteva din cele mai importante persoane din Botoşani, de la primar şi parlamentari, la şefii poliţiei şi unii judecători” (www.botosaneanul.ro). Finalitatea acelui dosar s-a văzut în instanţă, unde toţi inculpaţii trimişi în judecată au fost condamnaţi.

Din ianuarie 2012, procurorul Dragoş Bujorean a venit să lucreze la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

A fost procuror de caz, de exemplu, şi în dosarul intoxicării colective de la „Casa Aristocrat” (din februarie 2009, cu 17 victime, din care una decedată), anul acesta, în februarie, după aproape şase ani de anchetă, dispunând trimiterea în judecată a 11 inculpaţi (nouă persoane şi două societăţi comerciale).

Dragoş Bujorean are în lucru în prezent şi dosarul „fabricii de avocaţi Bota”, avocaţi care, în opinia lui, au intrat ani de zile ilegal în sălile de judecată. Dosarul în cauză se află în faza de întocmire a rechizitoriului, cu 22 de inculpaţi şi 3.000 de făptuitori, avocaţi ai Barourilor Bota din toată ţara, acuzaţi de procurorul Bujorean că au îmbrăcat ilegal roba de avocat.

 

Delegat la conducerea parchetului de Procurorul General al României

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, Mariana Greţcan, şi-a terminat la mijlocul acestei luni mandatul de conducere, între timp câştigând concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcţia similară de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

În aceste condiţii, începând cu 15 iulie a.c., din dispoziţia Procurorului General al României, procurorul Dragoş Bujorean a fost delegat în fruntea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, mandatul său fiind pentru următoarele şase luni, cu posibilitate de reînnoire.

Dragoş Bujorean a preluat conducerea unei unități de parchet cu procurori sub limita prevăzută (7 din 11 posturi de procurori) şi cu un volum foarte mare de muncă. Numai în prima jumătate a acestui an, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava s-au înregistrat 3.400 de dosare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fost profesor de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.
 Vizualizări articol: 8343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 8 voturi
Un fost profesor de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava4.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Historia Literaturii Rrumâne Moderne trimis de
(30 iul 2015, 14:28:09
(sau pchicătura cianezească de gioi - după Miercurea Ciuc)

Apăi, îi ghini ca să fie ș-un profesor de limba și literatura română printre Membrii Uniunii Scriitorilor Ratați din Ministerul Public.
Prima la mânuță căloser așa o să-nvețe duomnii și duoamnele prosecutori că „proces-verbal” se scrie cu cratimă (aia de la mamica lor despre care cântau Sector7 & Cream), sau să deslușească meșteșugurile ortografiei cu sămne de punctuație, majuscule, minuscule etcaetera.
Adicătelea cam tăt ce ieste buchisit în DOOM2, nu de alta dar amu', când ieste nevoit omulețul să citească câte o hârțoagă redactată în Parchete, trebe să înfulece o doză strașnică de sedative ca să nu se ienerveze și să-și pună un clempuș pe nas să nu inspire duhoarea fetită a incredibilului semianalfabetism și a crâncenei inculturi ce domnește în Ministerul Pu*lic.

Apoi, poate realizează dom' profesor-prosecutor de conjunctură câte o școală de vară, în fiștecare vacanță a magistraților, ca să le predeie la aiștea genurile și speciile literare, să-i familiarizeze cu principalele elemente de stilistică literară, să le prezinte care-s mijloacele artistice de exprimare, ce-s alea figuri de stil, ce-i aia o marcă stilistică și tot așa mai la vale.
Scopul acestei activități extraprofesionale fiind realizarea dezideratului de depășire a Statutului de Scriitor ffără Har, membru al Uniunii Scriitorilor Ratați din Ministerul Pu*blic, arhicunoscut fiind că cele mai uimitoare romane din genul science-fiction, actualmente, au drept autori acești jalnici emuli și iepigoni ai pășunismului judiciar post-modernist.
1.1  RE: Historia Literaturii Rrumâne Moderne trimis de
(30 iul 2015, 14:28:57
A doua la mânuță că dom prosecutor, fiind licențiat în meșteșugul literelor, cifrelor, buchilor și al comunicării, are expertiza necesară pentru a sintetiza un nou capitol în Historia Literaturii Române Contimporane, capitolul referitor la neo-pășunismul judiciar.

Curent pe care l-am creionat Io* în niște postări și înscrisuri anterioare:

„Specific postmodernismului, în literatura română de gen Science-Fiction s-a conturat un nou curent literar, denumit Pășunismul judiciar.
Îi are ca promotori pe membrii Uniunii Scriitorilor Ratați din Ministerul Pu*lic, epigoni patetici ai semianalfabetismului funcțional [nota] implementat prin systemul anacronic de Licențiere de Ziua a Șaptea de la Sfredelu Haret, Româno-Americană, Hyperion, Goldiș sau Dunărea din Aval.
Ca specii literare predilecte se regăsesc rechizitoriul idilic și rezoluția bucolică.

În ceea ce privește mijloacele stilistice de exprimare, pășunismul judiciar se fundamentează pe:
A) bârfe de miliţieni şi zvonuri ale colhoznicilor,
B) insinuările babelor şi moşnegilor prezente în pieţe, târguri şi oboare,
C) taclalele şoferilor de TIR blocaţi în ambuteiaje pe poduri, sub poduri şi în tuneluri rutiere,
D) cancan-uri chiloţăreşti inspirate din „Acces Direct”, „Happy Hour” sau „Un show păcătos”,
E) meme-uri bârfelnice inspirate din presa print - „Wowbiz”, „Cancan”, „Blitz”, „Infractoarea mov”, etcaetera.

Mijloacele artistice sunt reprezentate prin fabula(ție), invenție și delir sevrotic.
-----
[nota] - semianalfabet funcțional = persoană care știe să citească un text scris dar care, nestăpânind proprietatea termenilor, nu poate desluși semnificațiile respectivului text.
În general, textele fiind versete de prin N.C.p. și N.C.p.p.”
1.2  RE: Historia Literaturii Rrumâne Moderne trimis de
(30 iul 2015, 14:29:42
Dacă astă schiță analitică îi ieste de folos domnului profesor – districtual atorney, cu cea mai mare plăcere îi cesionez dreptul de copyright asupra acestei licențe stilistice, împreună cu toate dezmembrămintele interpretative ce rezultă din ea.
Numai să pună ordine în nebunia asta de literatură de sertar, de gen science-ficțion, scrisă de prosecutori și de foști grefieri ajunși prosecutori, literatură blestemată care nenorocește destine și frânge vieți.

-------
* Nota: nușcum _ draaquseface că a me betrână tastatură are un beteșug ciudat.
Scrie acătării absolut toate literele. Inclusiv litera b.
Ingăta: bbbbbbbbb… (țais!)
Când vine scriere despre Ministerul în care sunt amploiați Scriitorii Ratați și fără har (stipendiați de-a-mpülea cu remunerări având 5-6 cifre în componența sinecurii) ei bine, tastaura mea începe s-o ia razna protestatar și REFUZĂ SĂ MAI SCRIE LITERA b).
Ingăta:
Spațiu public, autoritate publică, interes public – (țais)rock on
Minister Pu*lici dont know
Amu, nu-i nebună tastiera me?hee hee
2.   MEMORIU DE PROTEST trimis de
(30 iul 2015, 14:51:06
Audzi că numărul magistrilor ce o sămnat Memoriul de protest împotriva proiectului de modificare a Legii 303/2004 o agiuns, ieri la nămiezi, la 819 semnatari.

Uăianabiitreabă!thinking
Ia să dau Io* fuga scroll pe lista magiștrilor să văz care dintre ciia din Gubernia Suczewei s-o revoltat față de perspectiva ca să agiungă kalegi cu tăt felul de lichele și beizadele, ce n-o fost în stare să susșină cu brio CONCURSUL de admitere în magistratură și acuma vor să fie introbăgați în casta magistraților doar în baza amănuntului standardului și criteriului subiectiv al apartnenței la tagma celor ce au o vechime de 18 ani, respectiv 10 ani de bețivăneală la crâșma de pe lângă vreo instanță / parchet .hee hee

Ian să văz Io*rolling eyes cari-s „indisciplinații” ciia care nu pleacă capul să fie mângâiați cu latul paloșului boierilor din CieSieMie foști sau actuali - Hajnal, Ghica, Dumbravă, Danileț - (fanfaronul nepereche al sistemului judiciar), Stanciu, Cazanciuc- văru', Nițu - antiteroristu' et ejusdem farinae.

Ia să scriu eu o delațiune anonimă, pe care o sămnez tot anonim, prin care să propun ca la aiștea indisciplinați să li se caute prin dulapuri ceva scheleți, iar dacă au mobilierul empty, să li se prefabrice niscai scheleți care să le fie teleportați în dulapuri, pentru ca mai apoi la fiecare dintre ei să le instrumenteze DeNeAul câte un dosar de Maaaaare Co.Rupție, (ceava cam cum l-o egzecutat profesional și l-o lapidat public pe Toni Neacșu), dosar care să se soldeze cu excluderea din magistratură și condamnarea, pentru ca, după această ghilotinare și întunericire prefabricată, marca CSM, SRI, DNA, să urmeze întunericirea și denigrarea de tip bolshevik, enunțată de alinuța aluGhica:
„afirmațiile unuia care este condamnat definitiv pentru corupție, nu ar trebui luate în seamă. ”

Gata. Tățcareațsămat _ ațbelitpoulicica!
3.   Aiheivadriim trimis de
(30 iul 2015, 16:21:40
Adicătelea mă thinking gândesc la o șotie!

Dzilele trecute ceteam pe blogul „fanfaronului nepereche al sistemului judiciar” * o postare care spunea că din 2007 până în 2012 au fost în total 25 de cazuri de magistrați condamnați definitiv și irevocabil.
Amu’ mă împinge persuasiv Aaghiuță ca să dau căutare, din 2013 încoace, după cazurile de prosecutori și giuzi care o călcat în străchinile corupției, străchini împlute cu mormane de parale, de imobile sau draaqu mai știe ce foloase materiale injuste.
Ș-apăi am reușit să adun vreo 74 de cazuri din 2013 până amu, din care vreo 60 sunt cu condamnări pronunțate în sentințe definitive. (restul sunt în lucrare, sunt din tagma lu’ Dâmbu, Bărbuță, Tomuș sau Eva, spețe cu o predictibilă finalitate în pârnaie grele)

Amu, mă gândeam așa, după regula de trii simplă a orișicărui prostan thinking :
dacă în 6 ani au fost 25 de cazuri de condamnare
Iar în numai 2,5 ani au fost cel puțin 60 de cazuri de condamnare

Atunci însamnă ce ceva s-o-ntâmplat.i dont know
La care vrea să-mi spună că acesta e rezultatul intensificării luptei anticorupție, ÎL BAG ÎN PISZDELE MĂ-SII ÎN MOD NECONDIȚIONAT.

Alta e cauza și anume… creșterea uluitoare a veniturilor salariale ale magistraților precum și sporirea veniturilor acestora prin admiterea tuturor cererilor și acțiunilor privind drepturi salariale restante.
Această creștere salarială, care la origine a fost motivată drept condiție sine qua non a combaterii fenomenului corupției din sistemul judiciar, A AVUT EFECTE EXACT OPUSE:
Creșterea salariilor a sporit pofta de închiabureală nelegiuită a unor membri ai sistemului judiciar.
6 ani …. 25 cazuri
2,5 ani …. peste 60 de cazuri (lista nefiind completă de fel!)
3.1  RE: Aiheivadriim trimis de
(30 iul 2015, 16:22:27
Iar acest fenomen se produce în condițiile în care, centralizând statistic salariile neobrăzate ale magistraților de prin anii 2013, rezultă că un pălmas de judecătorie sau parchet ordinar urcă pe la 100.000 – 120.000 de Ron / anual (22.000 – 25.000 de euro / anual) și se aburcă pe la 250.000 - 280.000 de Ron anual (55.000 – 60.000 de euro anual) în cazul ștabilor de prin CSM sau ÎCCJ.
Apăi, la paralele astea, Rroemenica putea să-și importe magistrați de prin Germania, Austria sau Elveția și putea să-i trimită la Canal pe toți actualii puturoși sinecurizați din sistemul judiciar.

Chiar și în aceste condiții, pohta de închiaburire a magistratului rumâna s-a triplat aproape.

Mă gândesc cu neliniște la perspectiva scăderii calității profesionale și morale a personalului din magistratură, prin amploierea la apelul bocancilor și de-a valma, conform proiectului de modificare propus, a tuturor beizadelelor și secăturilor Licențiate de Ziua a Șaptea pe la
„Mihail Kogalniceanu”, „Stefan cel Mare”, „Dimitrie Cantemir” – București, „Ovidius”, „1 Decembrie 1918”, „Romano-Americana”, „Danubius”, „Vasile Goldis”, „Valahia”, „Constantin Brancusi”, „Constantin Brancoveanu", „Titu Maiorescu”, „Dunarea de Jos”, Universitatea din Pitești, Academia de Studii Economice, Ecologică, „Dimitrie Cantemir” – Tg, Mureș, „Bogdan Voda”, „Petre Andrei”, „Bioterra”, „Nicolae Titulescu”, „Hyperion”, „Dragan”, „Gheorghe Cristea”, „Tibiscus”, „Andrei Saguna”, Romano-Germana, „Spiru Haret”, „George Baritiu”, „George Bacovia”.

Apăi am impresia că la acea vreme, s-ar impune deja introducerea în Codul penal a unei noi infracțiuni, la art. 272^1, având denumirea de „Sfidarea justițiabililor de către organele puterii judiciare”.
3.2  RE: Aiheivadriim trimis de
(30 iul 2015, 16:23:10
Iar după ce o fi să fie amploiate în sistem toate lichelele astea de n-au fost în stare să treacă peste examenul de admitere în magistratură, cred că la nivelul comunităților locale, cetățenii or să înființeze niște structuri de autoapărare, de tipul Gărzilor Naționale, dotate cu armament și muniție de război, structuri paramilitare de tip miliții obștești care au drept principală misiune APĂRAREA CETĂȚENILOR ÎMPORTIVA ABUZURILOR, FURTURILOR, VIOLENȚELOR etc. comise de membrii puterii judecătorești.

Exemplul de mai sus este elocvent: Măsura creșterii salariului în magistratură a avut efecte total antinomice celor scontate.
Admiterea în magistratură la apelul bocancilor va produce autodisoluția irevocabilă a puterii judecătorești și înlocuirea, dialectică, a FORȚEI DREPTULUI cu DREPTUL FORȚEI.
3.3  RE: Aiheivadriim trimis de
(30 iul 2015, 16:44:14
----
* De fapt Neacșu spunea despre un „saltimbanc” și „fanfaron fără egal a sistemului judiciar”.
Dară Io* i-am introdus licența asta poetică ,taman ca-n sintagma definitorie Eminescului; „nepereche” vra să-nsâmne, în cazul fanfaronului, că nu mai poț’ găsi pe suprafața Earth-ului încă o asăminea națiune de prostan țâfnos.
Fantele de CSM ot Otrava Dornei este UNICAT MONDIAL DE PROSTIE ȘI ȚÂFNOȘENIE
4.   Proba verității trimis de
(30 iul 2015, 16:31:09
Se poate da căutare după oricare din următoarele nume:
Ioan Ciofu, Maria David, Florin Costiniu, Maximilian Bălăşescu, Nicolae Cătălin Șerban, Antonela Costache, Viorica Dinu, Carmen Mladen, Dumitru Rebegea, Lora Aurelia Constantinescu, Marin Niță, Iacob Niculăiţă, Florița Boloș, Ştefan Fieraru, Cătălin Hristescu, Bogdan Diaconescu, Laurențiu Anghel, Gabriela Ghiță, Eugen Cojocaru, Dumitru Gheorghe, Gheorghe Cerbeanu, Sterian Guli, Florica Roman, Ovidiu Galea, Raluca Beatrix Cuc, Denisa Daniela Vidican, Camelia Acrâşmăriţei, Nelu Carpen, Aurica Sterea, Aurel Ștefan Tripa, Mircea Puşcaş, Bogdan Bărbuță, Dumitru Dâmbu, Daniela Prandea, Gabriela Bîrsan, Corina Corbu, Puşoiu Iuliana, Pandrea Anton, Vasile Șelaru, Dumitru Cristudor, Vasile Popa, Radu Eugen Moisescu, Alina Bica, Mihai Betelie, Ghenadie Ciobanu, Adrian Podea , Radu Tărniceriu, Nicolae Ţifrea, Lorand Andras Ordog, Mircea Moldovan, Elena Rovenţa, Sorin Viziru, Ion Stanciu, Adriana Veturia Moldovan, Petru Rus, Angela Nicolae, Constantin Balaban, Veronica Cîrstoiu, Remus Tudoran Jurj, Neculae Toader, Stan Mustață, Corina Iacob, Danut Grigore Dragoste, Florica Mihalcea, Eugenia Carmen Marinescu, George Mărgărit, Ion Miloşoiu , Georgeta Barbălată, Marcel Sâmpetru, Tomiță Neagu, Cătălin Dumitru Vlad, Emma Danis, Dan Olaru, Victor Grigoraş, Nicolae Aurelian Tomuș, Emilian Eva,... will de continued

Deci: Prostani, inculți, avari, rapace, semianalfabeți, tupeiști, neobrăzați, puși pe căpătuială, mincinoși, lași, ... (limba rumânească este bogată în atribute)
5.   Mare e grădina..... trimis de
(30 iul 2015, 17:00:41
sunt mulți prostani postaci pe aici!!! Da cu siguranță tu IO_TAZMANIANDEMOON ești printre primii dintre ei!! Te urmează îndeaproape un alt cretin RADUMĂTII parcă îii zicea!!!! Voi gândiți ceva înainte a scrie??
5.1  RE: Mare e grădina..... trimis de
(30 iul 2015, 17:18:57
Hulpe pălită de rabie cronică, tu ai mai încercat și altădată să te dai huța de coaiele mele și nu ți s-a primit.
Astfel încât… JET LA MĂ-TA-N KUR DE IMBECIL!
6.   Și Systemul le va scurta trupul c-un cap... trimis de
(30 iul 2015, 18:20:26
Ia să videm care-s magistrații la care, în viitorul apropiat o să li sedoh instrumenteze o frumușățe de dosărel, autorii manufackturii fiind șobolanii cu elice din trinomul CSM-DNA-SRI: *

38.Stefania Anton, judecator, Curtea de Apel Suceava
56.Maria-Catalina Marcu, judecator, Curtea de Apel Suceava
76.Delia Elena Holbocianu, judecator, Judecatoria Suceava
77.Claudiu Holbocianu, judecator, Judecatoria Suceava
147.Iulia Lulciuc, judecator, Judecatoria Suceava
154.Cristian Ungureanu, judecator, Judecatoria Vatra Dornei
155.Daniela Loredana Hariton, judecator, Judecatoria Vatra Dornei
163.Mihaela Bivol, judecator, Tribunalul Suceava
233.Cristina Diana Puha, judecator, Tribunalul Suceava
311.Adrian Aparaschivei, judecator, Curtea de Apel Suceava
312.Ana Aparaschivei, procuror, DIICOT-ST Suceava
379.Loredana Maria Grigorean, judecator, Tribunalul Suceava
380.Gina Ionela Craciun, judecator, Tribunalul Suceava
410.Asiminei Alexandru, judecator, Judecatoria Suceava
448.George Lucian Cimpanu, procuror, PJ Suceava
468.Dorin Zbranca, judecator, Judecatoria Campulung Moldovenesc
486.Emanuela Morisca, judecator, Tribunalul Suceava
489.Mitric Laura Iuliana, judecator, Tribunalul Suceava
497.Topalea Kalinca, judecator, CA Suceava
593.Maria Cristina Ciornei, procuror, PT Suceava
635.Adrian Constantin Zaharia, procuror, PJ Suceava
688.Apopi Ileana, judecator, Judecatoria Falticeni
690.Pascariu Maria, judecator, Judecatoria Falticeni
691.Sepelea Nicolae, judecator, Judecatoria Falticeni
698.Geta-Lilioara Mihalciuc, judecator, Curtea de Apel Suceava
713.Iulian Topalea, procuror, PJ Radauti
6.1  RE: Și Systemul le va scurta trupul c-un cap... trimis de
(30 iul 2015, 18:21:35
Amu’, aruncând o privire fugitivă asupra apartenenței instituționale a semnatarilor, deslușimthinking oareșce concluzii … interesante:
CA Sv – iesti
Trebunal – iesti
Judecătorie – iesti
Făltșeni – iesti
Dlăgopole – iesti
Otrava Dornei – iesti.

Sângurele … așezăminte distribuitoare ale penitenței pomântești care-s lipsă prin reprezentare sunt Parchetele și Judecătoriile din Gura Umorului șu Radaucz. **
Ce-nsamnă asta?
N-am habar!i dont know
Poate se sâmț unii cu bârzoailele pe căciulă și consideră că-i corect să se ofere egalitate de tratament avocaților la admiterea în magistratură, după modelul admiterii în avocatură a magistraților ejectați din sistem. Adicătelea, parafrazând o zâcătură po ☭ ră : „Gunoi la gunoi nu-și scoate ochii”
6.2  RE: Și Systemul le va scurta trupul c-un cap... trimis de
(30 iul 2015, 18:22:19
-----
* Manufactură mai mult decât predictibilă atâta timp cât pe LuJu transpiră zvoana că „DNA le coace un dosar penal judecătorilor Risantea Gagescu si Damian Dolache, drept rasplată pentru achitarea Marianei Rarinca”.
Amu, stereotipul procedural și algoritmul metodologic al acestui tip de execuție intestină puterii judecătorești, le-a creionat Adrian Toni Neacșu, unul dintre victimele aparținând unui lung șir de „pedepsiți” pentru neascultare față de stăpânire.

Citat:
„"Intr-o Cronica de la Consiliul Superior al Magistraturii, pe care nu o voi scrie probabil niciodata, as spune ca exista o forta sinistra de reactie rapida pe orice tema se da alarma, din care fac parte cam aceleasi persoane, institutii publice, institutii de presa, diplomati si asa zisi reprezentanti ai societatii civile. Se lucreaza coordonat, sub o comanda unica, intotdeauna pe aceleasi canale media si intotdeauna pregatind terenul pentru actiuni judiciare in forta. In deschidere este trimis pentru a pregati terenul unul din fanfaronii fara egal ai sistemului judiciar, un saltimbanc care are singura misiune de a induce indoiala si de a testa gradul de acceptabilitate din partea opiniei publice. Urmeaza jurnalistii de salon, simbriasii fara onoare ai internetului si sfarseste prin a fi pus in miscare mecanismul greoi dar nemilos al institutiilor. Ce se intampla zilele acestea am vazut de nenumarate ori din interior in ultimii ani. Pentru mine lucrurile sunt clare, s-a dat semnalul, clovnul a fost trimis la televiziuni, jurnalistii au fost asmutiti, urmeaza executiile sumare ale sistemului"

Corolar post-scriptum: URÂTĂ și MIZERABILĂ mai e lumea asta a magistraților.
6.3  RE: Și Systemul le va scurta trupul c-un cap... trimis de
(30 iul 2015, 18:23:00
** Julius Christshame on you nu se pune la socoteală, că doară iel nu-i de capul luia să facă ce vrea și trebe să facă numai ce-i zâce Duoamna luia, aimintrea trece la regim cazon de durmit pe elemnții caloriferului și rație de subzistență alcătuită din biscuiți cu muștar și conserve de pește [n.a.]

[n.a.] După modelul împământenit la un vestit Colegiu Național din județ unde, în Dei Domini, pentru cei ce erau plecați în învoire, din hrana rece le mai rămânea „pantagruelicul” meniu alcătuit din biscuiți, muștar și converse de pește.
Asta se întâmpla în vremile de glorie ale Colegiului, când bărbăția era la rang de cinste iar Onoarea considerate virtute supremă.
Nu poci să zâc cum e amu, în zilele de azi, când Colegiul a devenit un fel de creșă tapetată cu pluș roz pentru bebelași, băieții sunt veritabile „fetițe” smiorcăite” iar fetele sunt veritabile băietane, având mai mult sânge în instalație decât colegii lor purtători de jalnice și inutile apendice pelviene.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei