Facultatea de Drept a Universităţii „Danubius” din Galaţi înscrie, anul acesta, 300 de studenţi la învăţământ cu frecvenţă, 75 de studenţi la frecvenţă redusă şi 100 de studenţi la învăţământ la distanţă. Iată doar câteva puncte forte ale acestei facultăţi:
Cursuri moderne şi predare interactivă. Cum învăţăm la distanţă?
Cursurile cuprind noutăţiîn domeniile respective, sunt prezentate corespunzător cerinţelor moderne, sunt interactive. Sistemul e-learning Sakai instituit la nivelul tuturor formelor de învăţământ facilitează, în mare măsură, asimilarea cunoştinţelor.
La Universitatea ”Danubius” există forma de învăţământ cu frecvenţă redusă şi forma de învăţământ la distanţă.
Ce facem după ce absolvim Facultatea de Drept la Universitatea „Danubius”?
Majoritatea asociază diploma de jurist cu primul pas în a deveni avocat, procuror sau judecător, dar realitatea este alta. Diploma de jurist este cardul de acces la cele mai interesante profesii care implică, din perspective diferite, lucrul cu oamenii şi pentru oameni. Marile corporaţii au nevoie de avocaţi in-house, băncile şi instituţiile publice au nevoie de jurişti. Diplomele sunt recunoscute în România şi în străinătate!
Iată doar câteva alte ocupaţii: funcţionar public, notar, mediator, jurist, executor judecătoresc, poliţist, grefier, consilier de probaţiune, expert vamal.
Absolvenţi de success: motivaţi profesional, recunoscuţi la nivel internaţional
Promoţiile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Danubius sunt, în fiecare an, recunoscute pentru absolvenţi de valoare care se remarcă oriunde profesează. Aptitudini care au intuit, la debutul vieţii de student, calităţile unui bun specialist în drept: abilităţi de comunicare, capacitate de analiză, spirit critic, dorinţa pentru aflarea adevărului şi stăruinţa de a se face dreptate, prin educaţia oferită în cei patru ani de studii la Facultatea de Drept a Universităţii “Danubius”, au fost certificate prin competenţe de specialitate şi transversale care i-au transformat în exemple pentru tinerii care doresc să îmbrăţişeze o asemenea carieră.
Taxe şi burse
Studenţii care au promovat Bacalaureatul cu cel puţin 9.30 (ultimele trei promoţii), nu plătesc taxa primului an de studii!
Taxa anilor de studii depinde de rezultatele la învăţătură ale studentului, aceasta fiind diminuată, până la excludere, proporţional performanţei studentului.
Studenţii care obţin media 10.00 în timpul anilor de studii, nu plătesc taxa de studii!
Valoarea taxei este de 2500 lei/an dacă este achitată integral. În cazul în care aceasta se achită în tranşe, valoarea creşte, astfel: 2650 lei (plată în trei tranşe) şi 2800 de Ron (plată în 12 tranşe lunare).
INFORMAŢII DESPRE ADMITERE 7- 31 iulie 2014!
Şef Birou Relaţii Publice,
Ana Alina IONESCU DUMITRACHE