Elevii de la Liceul Tehnologic ,,Vasile Cocea“ Moldoviţa au încondeiat ouă şi au pregătit colăcei, în cadrul săptămânii ,,Să ştii mai multe, să fii mai bun”. Un grup de elevi din clasele V-XII i-au învăţat pe elevii de la Şcoala Gimnazială ,,Ion Erbiceanu”, din localitatea Erbiceni, judeţul Iaşi, să încondeieze ouă, în timp ce elevii mai mici, din clasa I-a A, şi-au transformat sala de clasă într-un veritabil atelier de patiserie. Sub îndrumarea profesoarei pentru învăţământ primar Diana Belei Priscorneac, părinţii şi elevii au „transformat” făina în colăcei, steluţe, inimioare. Delicatesele, în care micuţii au pus mult suflet şi imaginaţie, au ajuns în expoziţia şcolii, ,,Produse de Paşti din Moldoviţa”. Elevii clasei a VI-a A „au călătorit”, cu ajutorul inginerului Casian Balabasciuc, în lumea mistică a huţulilor, în cadrul proiectului ,,Huţulii - între mit şi realitate”, coordonat de profesoara Dănuţa Mitric.